تاریخ : دوشنبه 10 خرداد 1395

برگزاری مراسم معارفه آقای قاسمی به عنوان مدیر گسترش شبکه و تکریم از زحمات جناب آقای کمالی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، مراسم معرافه جناب آقای قاسمی به عنوان مدیر جدید گسترش شبکه ، با حضور سرپرست محترم دانشکده علوم پزشکی مراغه در سالن آمفی تئاتر معاونت درمان برگزار گردید .
درابتدای مراسم جناب آقای دکتر  مجتهدی بعنوان سخنران نخست ضمن خوش آمد گویی به حاضران در مراسم ، در مورد نحوه شکل گیری دانشکده علوم پزشکی مراغه و اجرای برنامه های طرح تحول سلامت با تلاش و کوشش همکران توضیحات کاملی را بیان فرمودند و ضمن تبریک به آقای قاسمی از زحمات آقای کمالی تقدیر و تشکر کردند .
در ادامه مراسم ، آقای کمالی با حضور در جایگاه به تشریح برنامه های اجرائی پرداخته و در تشریح برنامه های پزشک خانواده ، مراقبت سلامت و تکمیل خانه های بهداشت افزودند که با همت بسیاری از همکاران ، اینک هیچ یک از خانه های بهداشت استیجاری نمی باشند .
در ادامه برنامه جناب آقای دکتر جنتی ، سرپرست محترم دانشکده علوم پزشکی مراغه به بیان اهداف تغییرات در سیستم پرداخته و فرمودند که برای دستیابی به اهداف ، وحدت و یکپارچگی کلیه نیروها ضروری است  و با همکاری و هماهنگی می توان بر بسیاری از مشکلات فائق آمد
در پایان مراسم آقای قاسمی به تشریح اهداف خود در ایجاد هماهنگی در واحدهای ستادی و محیطی اشاره کرده و نیروهای انسانی حوزه بهداشت را بعنوان یکی از معیارهای قابل اهمیت شمردند که درسایه برنامه ریزی دقیق و علمی می توانند بر بسیاری از مشکلات سلامت شهر و مردم غلبه کنند.
  • در دوشنبه 10 خرداد 1395