تاریخ : يکشنبه 9 خرداد 1395

تجلیل از مهندس رحمانی بعنوان کارشناس نمونه در همایش مربیان مردمی پیشگیری از تب مالت

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، در همایش ملی مربیان مردمی پیشگیری از تب مالت که در دانشگاه تهران برگزار گردیده بود به آقای مهندس رحمانی به عنوان کارشناس نمونه توسط آقای دکتر سیاری ، لوح تقدیر اهدا شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، در همایش ملی مربیان مردمی پیشگیری از تب مالت که در دانشگاه تهران برگزار گردیده بود به آقای مهندس رحمانی به  عنوان کارشناس نمونه توسط آقای دکتر سیاری ، لوح تقدیر اهدا شد.
در این همایش که با هدف تقدیر از زحمتکشان عرصه سلامت و پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام در دانشگاه تهران برگزار شده بود همچنین از دهیاران روستاهای قوزلوجه و بهنق جناب آقایان علی حضرتی و ناصر غلامی نیز تقدیر صورت گرفت .

• در يکشنبه 9 خرداد 1395