Fa
/
En
جمعه 2 آذر 1403
صفحه اصلی
معاونتها و مدیریت ها
معاونت توسعه مدیریت و منابع
معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان
معاونت درمان
معاونت آموزشی،تحقیقات،دانشجویی و فرهنگی
مدیریت غذا و دارو
دانشکدهها
دانشکده پرستاری
مراکز آمورشی و درمانی
بیمارستان شهید دکتر بهشتی
بیمارستان امیرالمومنین(ع)
بیمارستان بوعلی سینا
مجلات دانشکده
مجله سیب سلامت
فصلنامه بهورز
ارتباط با ما
تماس با دانشکده
پرسش و پاسخ
دفترچه تلفن
بیانیه توافق سطح خدمت
نقشه سایت
تاریخ :
جمعه 7 خرداد 1395
کد
332
برگزاری جلسه علمی -آموزشی با موضوع زیکا
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه علمی آموزشی با موضوع زیکا همزمان با دانشگاههاي علوم پزشكي سراسر کشور بصورت الکترونیکی(وبينار) از طریق برقراری ارتباط الکترونیکی با دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکي تهران در محل سالن کنفرانس دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار گردید .
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه علمی آموزشی با موضوع زیکا همزمان با دانشگاههاي علوم پزشكي سراسر کشور بصورت الکترونیکی(وبينار) از طریق برقراری ارتباط الکترونیکی با دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکي تهران در محل سالن کنفرانس دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار گردید .
این جلسه که با حضور معاون محترم بهداشتی ، جناب آقای دکتر تحمد مجتهدی و همچنین پزشکان محترم متخصص عفونی، کودکان ،داخلی،زنان و زایمان ، كارشناسان بهداشتي و درماني و نیز پزشکان مسوول مراکز بهداشتی و درمانی برگزار گردید اساتید برجسته کشوری در خصوص آخرین وضعیت بیماری زيکا در ایران و جهان ، راههای پیشگیری و مقابله با این بیماری بطور کامل توضیحات لازم را ارائه دادند و به سوالات دانشگاههای حاضر در جلسه پاسخ دادند. هماهنگي برگزاري اين وبينار در دانشكده مراغه با همكاري گروه مبارزه با بيماريهاي معاونت بهداشتي و مديريت آمار و فناوري اطلاعات دانشكده علوم پزشكي مراغه انجام شده بود.
زيكا چيست؟مردم سرتاسر دنیا این روزها نگران ابتلا به بیماری خطرناک و کشنده ای هستند که ناقل آن پشه اي خطرناك بنام پشه آئدس است. زیکا نوعی بیماری ويروسي ویژه مناطق استوایی است که به واسطه پشه ها از انسانی به انسان دیگر انتقال می یابند و باعث ایجاد نقایص مادرزادی مانند میکروسفالی (کوچکی جمجمه و اختلال رشد مغزی) مي گردد. این بیماری که در اکثر موارد بدون علامت است یا علائم خفیفی همچون تب ناگهاني، سردرد، درد مفاصل، التهاب و قرمزی ملتحمه چشم و لکههای پوستی دارد. در حال حاضر هیچ واکسن یا درمانی برای ویروس زیکا در دست نیست تنها راه محافظت فعلی در برابر ویروس زیکا اجتناب از مسافرت به نواحیای است که ویروس در آنها فعال است ( مثل برزيل و ...). اگر به کشوری سفر میکنید که ویروس زیکا در آن شایع است، اقدامات لازم برای گزیده نشدن از سوی پشه را در پیش بگیرید؛ اقداماتی نظیر: استفاده از دفع کنندههای پشه، پوشیدن شلوار بلند و پیراهن آستین بلندی که ضخامت کافی برای جلوگیری از نیش پشه را داشته باشد، و خوابیدن در محیطهای دارای کولر و پنجره هاي توري دار. بهترين راه برای پیشگیری از عفونت، پرهیز از گزیده شدن بهوسیله پشهها است.
نوشته شده
در
جمعه 7 خرداد 1395
منوی اصلی
صفحه اصلی معاونت بهداشتی
حوزه معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان
گروه گسترش شبکه و ارتقاء سلامت
گروه سلامت جمعیت و خانواده
گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریها
معرفی مدیر و اعضای گروه
بیماریهای واگیر
بیماریهای غیر واگیر
گروه سلامت محیط و کار
بهداشت محیط
بهداشت حرفه ای
گروه مدیریت و کاهش خطر بلایا
گروه آموزش و ارتقاء سلامت
گروه سلامت روانی،اجتماعی و اعتیاد
سلامت نوجوانان ،جوانان و مدارس
بهداشت دهان و دندان
بهبود تغذیه جامعه
واحد دارویی
آموزشگاه بهورزی
امور آزمایشگاههای بهداشت
مراکز مشاوره
مرکز مشاوره شیر مادر
مرکز مشاوره تغذیه
مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری
مرکز مشاوره ازدواج
دانستنیها
فصلنامه ها
بسته های آموزشی
بیماری کرونا
هر خانه یک پایگاه سلامت
میزخدمت الکترونیک معاونت بهداشت
مسابقه ازدواج آسان
برنامه ملی سلامت خانواده و نظام ارجاع