تاریخ : شنبه 25 ارديبهشت 1395

برگزاری جلسه بازآموزی مراقبتهای ادغام یافته سلامت مادری – زایمان ایمن

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه بازآموزی مراقبتهای ادغام یافته سلامت مادری – زایمان ایمن برای کلیه مراقبین سلامت مراکز شهری ، مربیان ناظر خانه های بهداشت و ماماهای تیم سلامت برگزار گردید .
با عنایت به اهمیت ارتقای برنامه مراقبت سلامت مادران ، در راستای جامعیت بخشیدن به اهداف راهبردی طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت ، گروه سلامت خانواده و جمعیت مطابق تقویم آموزشی سال 95 ، کارکنان معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ؛ جلسه بازآموزی دو روزه "مراقبتهای ادغام یافته سلامت مادری – زایمان ایمن " را برای کلیه مراقبین سلامت مراکز شهری / پایگاهها ، مربیان و ماماهای تیم سلامت جهت توانمندسازی و ارایه آموزشها به صورت آبشاری برگزار نمود.

• در شنبه 25 ارديبهشت 1395