تاریخ : سه شنبه 7 ارديبهشت 1395

برگزاری اولین همایش سفیران سلامت در دانشکده علوم پزشکی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، اولین همایش سفیران سلامت باحضور ریاست محترم دانشکده ومعاونین ومسئولین محترم گروههای کارشناسی در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد.
درابتدا همایش جناب آقای دکتر مجتهدی معاون محترم بهداشتی ضمن ایراد خیرمقدم به حضور سفیران محترم سلامت به تبیین اهداف برگزاری همایش پرداختند وسفیران سلامت را تحت عنوان همکاران بهداشتی تلقی کردندو سلامت خانواده وجامعه را در گروسفیران سلامت دانستند.
در ادامه ریاست محترم دانشکده جناب آقای دکتر جنتی به خودمراقبتی و اهمیت آن در سلامت خود وجامعه وتغییرسبک زندگی اشاره کردند وتوانمندسازی سفیران سلامت را بسیار مهم تلقی کردند که باید از طریق منابع معتبر دانشگاهی تامین شود.
وسپس جناب آقای دکتر رضائیان معاون محترم فنی وکارشناس مسئول گروه آموزش سلامت در مورد تعدادجذب سفیران سلامت وعملکردشان گزارش دادند ودر مورد اهمیت برنامه خودمراقبتی که گام اول سلامت می باشد و فعالیتهایی که خود یا خانواده مان برای حفظ یاارتقاء سلامت ، پیشگیری از ابتلا به بیماری، درمان بیماری یا کاهش عوارض آن انجام می دهیم ، صحبت کردند و به ابعادخودمراقبتی پرداختند.
تربیت یک نفر سفیر سلامت ( سفیر سلامت عضوی از اعضای یک خانوار است که حداقل 8کلاس سوادخواندن ونوشتن دارد.) رابه ازای هر خانوارکه مسئولیت انتقال مطالب آموخته شده در حوزه سلامت ومراقبت فعال از سلامت خود خانواده را برعهده داردلازم دانستند .
باتوجه به اینکه به ازاء هر خانواده ایرانی یک نفرسفیر سلامت خانواده انتخاب میشود فلذا در این همایش به صورت نمادین کارت سفیر سلامت وراهنمای ملی خودمراقبتی به ریاست محترم دانشکده جناب آقای دکتر جنتی ومعاون محترم درمان جناب آقای دکتر رضائی فر و رئیس اداره نظارت بردرمان جناب آقای دکتر نوین سالاری و رئیس اداره امور آزمایشگاه جناب آقای دکتر صدیق وسرکارخانم دکتر تبیانی ویک نفر سفیرسلامت تقدیم گردید .
در پایان این مراسم از اپلیکیشن سفیران رونمائی شد که جهت دانلود از لینک زیر می توانید استفاده نمائید

دانلود نرم افزار  سفیر سلامت

• در سه شنبه 7 ارديبهشت 1395