تاریخ : سه شنبه 25 اسفند 1394

تشکیل جلسه کمیته آموزش سلامت با حضور معاون بهداشتی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه هماهنگی کمیته آموزش سلامت با حضور معاون محترم بهداشتی و مسئولین محترم گروههای کارشناسی ستاد معاونت بهداشتی با هدف برنامه ریزی برای آموزشهای واحدهای محیطی و تدوین تقویم آموزشی سال 95 برگزار گردید
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه هماهنگی کمیته آموزش سلامت با حضور معاون محترم بهداشتی و مسئولین محترم گروههای کارشناسی ستاد معاونت بهداشتی با هدف برنامه ریزی برای آموزشهای واحدهای محیطی و تدوین تقویم آموزشی سال 95  برگزار گردید
درابتدا جلسه آقای دکتر رضائیان بااشاره به اجرای برنامه خودمراقبتی به عنوان پنجمین برنامه از برنامه های طرح تحول سلامت به تشریح اجزای این برنامه پرداختندو4رویکرد خودمراقبتی فردی ،خودمراقبتی سازمانی ،خود مراقبتی اجتماعی ،خودیاری راتوضیح داده ودر جهت اجرایی نمودن خودمراقبتی سازمانی در معاونت بهداشتی به عنوان اولین سازمان در شهرستان وبه عنوان الگو وسپس تعمیم آن به ستاد دانشکده وسایر معاونت ها ودر نهایت سایر ادارات وسازمانهای شهرستان مطالبی را ارائه نمودند.
در ادامه در خصوص اقدامات انجام یافته جهت اجرای بهینه تقویم آموزشهای همگانی اشاره شد که شامل :ساختارکردن عناوین آموزشی،تهیه پکیج استاندارد ،شناسایی گروههای هدف آموزش،در دسترس قراردادن مطالب برای گروههای هدف که موارد ذکر شده در سالهای اخیر در دانشکده علوم پزشکی مراغه اجرایی گردیده است.همچنین تقویم آموزش همگانی جزءبسیارکوچکی برای رسیدن به اهداف آموزشی است و سایر کانالهاازجله رادیو،کانال تلگرام واستفاده از مشارکت حامیان سلامت از جمله رابطین سلامت،مربیان بسیج سازندگی و...ابزارهایی هستندکه با استفاده از آنها میتوان در جهت توسعه آموزشهای همگانی گام برداشت.باتوجه به طراحی اپلیکیشن اختصاصی سفیران سلامت ویژه کلیه دانشگاههای علوم پزشکی کشور این مورد نیز یکی دیگر از کانالهای آموزشی می باشدکه باستفاده از آن می توان مطالب آموزشی رادر اختیار کاربران آن قرار داد.

• در سه شنبه 25 اسفند 1394