تاریخ : سه شنبه 25 اسفند 1394

جلسه هماهنگی حوزه معاونت بهداشتی با نمایندگان اداره آموزش وپرورش در راستای اجرای برنامه ملی خودمراقبتی در مدارس

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه هماهنگی مشترک بین کارشناسان گروه آموزش بهداشت و سلامت نوجوانان ، جوانان و مدارس با حضور معاون محترم بهداشتی با نمایندگان آموزش وپرورش، در راستای اجرای برنامه ملی خودمراقبتی در بین معلمان ودانش آموزان برگزار گردید
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه هماهنگی  مشترک بین کارشناسان گروه  آموزش بهداشت و سلامت نوجوانان ، جوانان و مدارس با حضور  معاون محترم بهداشتی با نمایندگان آموزش وپرورش ( معاونت پرورشی وتربیت بدنی،کارشناس پیشگیری از آسیبهای اجتماعی،کارشناس سلامت )  در راستای اجرای برنامه  ملی خودمراقبتی در بین معلمان ودانش آموزان برگزار گردید
درابتدا جلسه آقای دکتر رضائیان کارشناس مسئول آموزش سلامت ضمن خیرمقدم گویی برای حضارمحترم براهمیت اجرای برنامه ملی خودمراقبتی دربین دانش آموزان ورویکردهای برنامه اشاره کردند و هدف از اجرای این برنامه را تربیت دانش آموزان در جهت سلامت خودوجامعه از طریق آموزش همسالان طرح کردندوروند اجرای برنامه را توضیح دادند.دراین برنامه گروه هدف مقطع هفتم دخترانه ودوره دوم متوسطه می باشند.انتخاب3-2 نفراز هرکلاس که به عنوان سفیر سلامت تربیت می شوند وکتاب راهنمای سفیران سلامت دانش آموزان در اختیار شان قرار داده می شودورسالتشان آموزش کل دانش آموزان کلاس می باشد آموزش این سفیران توسط مجریان هر مدرسه انجام خواهد شدلازم به ذکر است که در هرمدرسه 2-1نفر معلم به عنوان مجری تربیت خواهندشدوعهده دار برگزاری جلسات آموزشی برای سفیران دانش آموزی خواهندبودکه تامهر95آموزش مجریان انجام خواهدشد.
برگزاری همایش خودمراقبتی برای 600 نفراز معلمان در هفته سلامت پیش بینی شدکه در طی این جلسه کتاب راهنمای جامع آموزش سلامت درمدارس ویژه معلمین در اختیارشان قرارخواهدگرفت که اگر امتیاز بازآموزی کسب شود وتوام با آزمون باشد بهتر است.
درادامه آقای دکتر مجتهدی معاون بهداشتی از همکاری آموزش وپرورش قدردانی کردند واجرای موفق برنامه را بسیار ارزشمند دانستند.
سپس خانم سلطانی کارشناس مسئول نوجوانان وجوانان خواستار برگزاری جلسه آموزشی دررابطه با بلوغ دختران را برای والدین تا پایان سال تحصیلی در 3منطقه ( با الویت مدارس مروج سلامت )شدند .لازم بذکر است نظر به اهمیت بحث آموزش وفرهنگ سازی و آشنایی والدین ،معاونت بهداشتی ، پکیج بهداشتی شامل موارد مورد نیاز برای نوجوانان دختر در سن بلوغ را تهیه نموده است که همزمان با برگزاری جلسات آموزشی به والدین تحویل خواهد شد .

• در سه شنبه 25 اسفند 1394