تاریخ : چهارشنبه 12 اسفند 1394

پایش وزارتی از نحوه اجرای برنامه ملی خودمراقبتی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، کارشناس محترم وزارت بهداشتی از نحوه اجرای برنامه ملی خودمراقبتی در مراکز بهداشتی و خانه های بهداشت مجری برنامه بازدید و پایش بعمل آوردند.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، کارشناس محترم وزارت بهداشتی از  نحوه اجرای برنامه ملی خودمراقبتی در مراکز بهداشتی و خانه های بهداشت مجری برنامه بازدید و پایش  بعمل آوردند.
در این بازدید کارشناس محترم وزارت جناب آقای رصافیانی به اتفاق کارشناسان آموزش سلامت از مرکز بهداشتی درمانی شهرک ولیعصر وخانه بهداشت طالبخان بازدید به عمل آوردند ومطابق چک لیست مربوط به برنامه ملی خودمراقبتی این برنامه پایش وارزشیابی صورت گرفت .
در مرکز شماره 2شهرک سفیران سلامت در حال جذب وآموزش سفیران می باشندو گروه خودیار برای سفیران سلامت جذب شده که دارای بیماری دیابت می باشند، تشکیل شده است.
در خانه بهداشت طالبخان نیز این برنامه شروع واجرا می شود،در مرحله نخست تربیت سفیران برای رابطین محلات انجام می شود.
لازم به ذکر است که جذب سفیران سلامت با هدف تربیت پیام آوران سلامت در جهت ارتقاء سطح سواد سلامت مردم و خانواده ها با انتخابیک سفیر از هر خانواده در  مراکز و خانه های بهداشت در حال اجرا می باشد
  • در چهارشنبه 12 اسفند 1394