در ابتدای جلسه خانم زمان پور کارشناس جوانی جمعیت روند بحران سالمندی در دنیا و کشور را بررسی کرده و تبعات منفی عدم ازدواج به موقع ، عدم فرزندآوری و کاهش جمعیت جوان در اقتصاد ، توان نظامی وعلمی و حفظ تمامیت ارضی کشور اشاره کرد. در ادامه خانم برار سرپرست گروه جوانی جمعیت ،سلامت خانواده و مدارس با تاکید بر حفظ جمعیت جوان کشور به انواع سقط و روشهای پیشگیری از سقط خودبخودی و ادغام مراقبتهای پیشگیری از سقط جنین در شبکه بهداشت اشاره نمود.
" وی با بیان قوانین حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در حیطه پیشگیری از سقط عمدی جنین با آموزش عوارض جسمی و روحی سقط عمدی جنین ، بر اهمیت آگاه سازی احاد جامعه در خصوص قبح این مسئله انسانی به عنوان یک وظیفه عمومی تاکید کرد. کارشناس دوره دیده ناباروی با اشاره به روشهای پیشگیری و درمان ناباروری ، مرکز ناباروری سطح دو شهرستان را معرفی و خواستار اطلاع رسانی عمومی حاضرین در خصوص خدمات این مرکز شدند.
در ادامه این جلسه آموزشی سبک زندگی سالم بر اساس آموزه های شش سنجه طب ایرانی به عنوان سرلوحه پیشگیری از بیماریها توسط کارشناس طب ایرانی آموزش داده شد وی با اشاره به ادغام طب ایرانی در شبکه بهداشت ، به طور ویژه و مفصل رعایت اصول شش گانه طب ایرانی مشتمل بر خوردن و آشامیدن ، خواب و بیداری ، ورزش و سکون ، احتباس و دفع ، هوا و محیط زیست ، حالات روحی و روانی را توضیح داده و آموزشهای خاص مربوط به بارداری را در جهت پیشگیری از سقط خودبه خودی بر اساس آموزه های سبک ایرانی را توضیح دادند. در انتهای جلسه سوالات حاضرین در خصوص عناوین آموزشی ، بخصوص اصول شش گانه طب ایرانی و قوانین جوانی جمعیت پاسخ داده شد و نحوه فعالیت مرکز مردمی نفس اطلاع رسانی گردید . با توجه به آموزشهای ارایه شده مورد انتظار است مطالب ارائه شده صورت آبشاری به سایر طلاب ، خانواده های طلاب و سایر اقشار جامعه منتقل گردد.
گفتنی است در این دوره موارد مختلفی از جمله: اقناع سازی در خصوص تبعات منفی بحران سالمندی حفظ حیات جنین پیشگیری و درمان ناباروری آموزش سبک زندگی سالم بر اساس آموزه های شش سنجه طب ایرانی مورد بحث و گفتگ. قرار گرفت.