تاریخ : شنبه 21 مهر 1403

گزارش برگزاری جشن روز کودک در مهد کودک مرواریدهای درخشان

💠 به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشکده، پیرو مصوبات بزرگداشت هفته کودک و نیز همزمانی آن با روز تخم مرغ ، برنامه ریزی و هماهنگی های لازم برای اجرای جلسه آموزشی سلامت کودکان و اهمیت مصرف تخم مرغ صورت گرفت.
این برنامه آموزشی در تاریخ 17 مهر ماه سال جاری با حضور در مهد کودک مرواریدهای درخشان برگزار و مطالب آموزشی با زبان ساده و قابل درک برای کودکان و بر اساس بسته های آموزشی استاندارد بیان گردید.
در این جشن، میز صبحانه کودکان با اصول تغذیه سالم  و با مصرف تخم مرغ تزیین شده بود.
این جشن که با همکاری عوامل و مدیریت محترم کودکستان مرواریدهای درخشان برگزار گردید باعث شد تا کودکان با جدیت در جلسه حاضر بوده و مشتاقانه به سوالات پاسخ دهند و در بحث و گفتگو شرکت نمایند.
در ادامه جلسه با توجه به اینکه کودکان از 3 ماه قبل کتاب کار ، نقاشی و رنگ آمیزی ویژه با عنوان «قهرمان ایمنی» را آموزش دیده بودند؛ موفق شدند گواهی ایمنی از طرف معاونت بهداشتی کسب نمایند. گواهی های یادشده  به همراه هدیه ای کوچک تقدیم کودکان گردید.
  • در شنبه 21 مهر 1403