تاریخ : چهارشنبه 11 مهر 1403

ارایه خدمات مشاوره انصراف از سقط و طب ایرانی در اردوی یک روزه به روستای قراتلو

💠 به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشکده، با همت بسیج جامع پزشکی و با هماهنگی معاونت بهداشتی و دبیر خانه جوانی جمعیت دانشکده علوم پزشکی مراغه در جهت بزرگداشت هفته دفاع مقدس طی اردوی یک روزه، خدمات مشاوره انصراف از سقط و طب ایرانی برای اهالی روستای قراتلو توسط کارشناس جوانی جمعیت و مربی دوره دیده ارایه شد.
با هماهنگی بسیج جامع پزشکی و با همکاری معاونت بهداشتی و دبیر خانه جوانی جمعیت دانشکده علوم پزشکی مراغه  طی اردوی یک روزه با حضور تیم جهادگر شامل پزشک ، پرستار ، ماما ، مربی دوره دیده و کارشناس جوانی جمعیت در مسجد روستای قراتلو خدمات مشاوره انصراف از سقط ، مشاوره فرزند آوری و طب ایرانی ارائه گردید.
در این اردوی یک روزه، در مورد شش سنجه طب ایرانی توضیحات لازم داده شد و مراجعین به صورت انفرادی و گروهی آموزش در خصوص مشاوره  فرزند آوری و معایب تک فرزندی دریافت نمودند.
شایان ذکر است جلسه گروهی مورد استقبال مادر بزرگ های روستا قرار گرفت و با بیان تجربیات خود، کارشناس برنامه را همراهی نمودند.

• در چهارشنبه 11 مهر 1403