تاریخ : دوشنبه 9 مهر 1403

کمیته هم اندیشی کنترل بیماری تب مالت در شهرستان برگزار شد.

💠 به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه کمیته بررسی وضعیت بیماری های زئونوز (بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان) در شهرستان مراغه، با حضور نمایندگان ادارات ذیربط از جمله فرمانداری ، بخشداری ، دامپزشکی، جهاد کشاورزی و حفاظت محیط زیست در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار گردید.
در ابتدای جلسه دکتر اعتماد رییس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریها ، ضمن خوشامدگویی و بیان اهداف جلسه ، با توجه به شیوع بیماری تب مالت در شهرستان بر لزوم اتخاذ راهکارهای لازم جهت کنترل این بیماری و سایر بیماریهای زئونوز تاکید نمود.
در ادامه این نشست، آقای رکنی کارشناس برنامه مراقبت بیماریهای زئونوز ، ضمن تحلیل آمار و وضعیت اپیدمیولوژیکی بیماری های زئونوز، گزارشی از اقدامات انجام گرفته در سال 1402 و 1403 ارائه نمود.
دکتر اسدیان معاون فنی معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز با اشاره بر اهمیت کنترل بیماری های زئونوز در خصوص همکاری برون بخشی و مشارکت سایر ادارات در کنترل بیماری های زئونوز خصوصا هاری و تب مالت تاکید نمود.
  • در دوشنبه 9 مهر 1403