تاریخ : چهارشنبه 8 فروردين 1403

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی مراغه:

فعالیت مراکز غربالگری هیپوتیروئیدی نوزادان در تعطیلات نوروزی

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: مراکز غربالگری هیپوتیروئیدی شهرستان مراغه در ایام تعطیلات نوروزی فعال است و به مراجعه کنندگان خدمات ارائه می کند.
به گزارش روابط عمومی، دکتر "الهه حق گشایی" گفت: نمونه گیری نوزادی از نظر هیپوتیروئیدی یکی از موارد مهم در حوزه بهداشت است، که  برای نوزادان در سن 3 تا 5 روزگی آزمایش خون پاشنه پا را انجام دهند.

وی ادامه داد: نوزادانی که تاریخ تولد آنان 26و27و28 اسفند ماه سال قبل بود تاریخ نمونه برداری از پاشنه پای آنها مصادف با تعطیلات عید نوروز می باشد که جهت نمونه گیری به موقع وجلوگیری از تاخیر در درمان موارد محتمل در روز دوم فرودین از متولدین روزهای فوق غربالگری ونمونه برداری از پاشنه ی پا بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی، کم کاری مادرزادی تیروئیدی یکی از موارد شایع می باشد، که اگر زود تشخیص داده شود با تجویز دارو از تاخیر در رشد و عقب ماندگی کودکان جلوگیری می شود .

• در چهارشنبه 8 فروردين 1403