تاریخ : چهارشنبه 23 اسفند 1402

تبریک روز جهانی متخصصین تغذیه

باسلام واحترام
یکی از خدمات تاثیرگذاردر سلامت افرادیک جامعه، ارائه آموزش و مشاوره های تغذیه برای انجام خودمراقبتی بهتر است که خوشبختانه از چند سال گذشته با ورود کارشناسان تغذیه به سیستم بهداشت کشور وادغام خدمات تغذیه ای در شبکه های بهداشتی، شاهد نقش مهم آنها در ارتقای سواد تغذیه ای جامعه و پیشگیری از بیماری های غیر واگیر هستیم.

امروزه جایگاه جهانی علم تغذیه و تاثیر رژیم غذایی سالم در پویایی، نشاط و سلامت جامعه بسیار برجسته تر از قبل می باشد. به همین دلیل اختصاص یک روز جهانی به کارشناسان و متخصصین تغذیه ( دومین چهارشنبه ماه مارس مصادف با بیست وسوم اسفند ماه امسال)، نشان دهنده نقش گسترده ومهم مشاورین تغذیه در تیم سلامت وکمک به ارتقای سلامتی افراد جامعه است.

ضمن قدردانی از زحمات کارشناسان ومتخصصین ارجمند در حوزه بهداشت کشور، روزجهانی کارشناسان ومتخصصین تغذیه را به تمام عزیزان تبریک گفته واز درگاه خداوند متعال برای تمامی شما بزرگواران موفقیت، بهروزی ونیک فرجامی آرزو می نمایم.

دکتر الهه حق گشایی / معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه
  • در چهارشنبه 23 اسفند 1402