تاریخ : چهارشنبه 16 اسفند 1402

برگزاری جلسه توجیهی ـ آموزشی مدیران مدارس شهری در خصوص اجرای برنامه وارنیش فلوراید تراپی

جلسه توجیهی ـ آموزشی مدیران مدارس شهری در خصوص اجرای برنامه وارنیش فلوراید تراپی ، در سالن اجتماعات اداره آموزش پرورش در تاریخ 1402/12/14 برگزارگردید.
جلسه توجیهی ـ آموزشی مدیران مدارس شهری در خصوص اجرای برنامه وارنیش فلورایدتراپی دانش آموزان مقطع ابتدایی ، در سالن اجتماعات اداره آموزش پرورش در تاریخ 1402/12/14برگزار گردید . این جلسه  با حضور آقای بهروز ( کارشناس مسئول محترم سلامت دهان و دندان)، خانم سلطانی (کارشناس مسئول محترم سلامت نوجوانان و مدارس )، خانم محصوری (معاون محترم آموزش ابتدایی اداره آموزش و پرورش)، خانم ایمان زاده (کارشناس محترم سلامت و تندرستی اداره آموزش و پرورش ) و مدیران محترم مدارس  ابتدایی دولتی و غیر دولتی (شهری) برگزار گردید.

در ابتدای جلسه ، خانم محصوری ضمن خیر مقدم در خصوص اهمیت اجرای برتنامه وارنیش فلوراید تراپی و لزوم همکاری مدیران مدرسه در جهت پیشبرد سلامت دانش آموزان مطالبی را ارایه فرمودند.

در ادامه، خانم سلطانی ، به مروری بر انجام کار در سال های قبل و تجارب به دست آمده ، اشاره نمودند.

سپس آقای بهروز در خصوص دستورالعمل اجرای برنامه وارنیش فلوراید تراپی در سال تحصیلی 1403 ـ 1402 ، توضیحات لازم را ارایه نمودند. امید است با همکاری صمیمانه مدیران مدارس بتوانیم در راستای پیشگیری از بروز پوسیدگی دندانها در جمعیت دانش آموزان همانند اجرای برنامه در سالهای گذشته  موفق عمل نماییم.
  • در چهارشنبه 16 اسفند 1402