تاریخ : چهارشنبه 9 اسفند 1402

جلسه گفت وشنود دانشجویان به مناسبت هفته ملی جوان برگزار شد

جلسه گفت وشنود دانشجویان با مسئولین به مناسبت هفته ملی جوان (2 لغایت 8 اسفند ماه1402)، در سالن معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه در تاریخ 1402/12/9 برگزارگردید.
جلسه گفت وشنود دانشجویان با مسئولین ،  به مناسبت هفته ملی جوان (اسفند ماه1402)، با شعار"جوان سالم، خانواده¬سالم ، جامعه سالم" و پیرومصوبات کمیته ساماندهی امور جوانان و آیین نامه دریافتی در سالن معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه در تاریخ 9/12/1402 برگزار گردید. این جلسه با حضور خانم دکتر حق گشایی(معاون محترم بهداشتی)، آقای دکتر افسری ( معاون محترم آموزشی و پژوهشی)، آقای موسی زاده(مدیرمحترم¬اموردانشجویی¬ وفرهنگی)،خانم¬اسفند یاری(کارشناس محترم معاونت آموزشی)، آقای دکتر قهرمان (کارشناس محترم اداره ورزش و جوانان شهرستان مراغه) و جمعی از دانشجویان پرستاری و مدیریت خدمات بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ، توسط گروه سلامت نوجوانان و جوانان معاونت بهداشتی برگزار گردید.
در ابتدا  خانم سلطانی (کارشناس مسئول محترم سلامت جوانان معاونت بهداشتی) ضمن خیر مقدم و تبریک به مناسبت هفته ملی جوان توضیحاتی را در خصوص برنامه،  ارایه نمودند.
در ادامه، مسئولین حاضر در جلسه، ضمن بیان اهداف برگزاری نشست، از دانشجویان خواستند در خصوص مشکلاتشان در حوزه سلامت سوالات خود را مطرح نمایند .
 این نشست به صورت پرسش و پاسخ برگزار و با پاسخگویی مسئولین حاضر در جلسه پایان یافت.

• در چهارشنبه 9 اسفند 1402