تاریخ : يکشنبه 29 بهمن 1402

جلسه هم اندیشی برگزاری هفته ملی جوان برگزار شد

جلسه هم اندیشی، در خصوص چگونگی هفته ملی جوان (2 لغایت 8 اسفند ماه1402)، در سالن معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه در تاریخ 28/11/1402 برگزارگردید.
به گزارش روابط عمومی، جلسه هم اندیشی، در خصوص چگونگی برگزاری هفته  هفته ملی جوان (2 لغایت 8 اسفند ماه1402)، با شعار " جوان سالم، خانواده-سالم ، جامعه سالم" در سالن معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه در تاریخ 28/11/1402 برگزار گردید.

این جلسه با حضور دکتر حق گشایی معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه)، مهندس نوبخت معاون اجرایی ، رضایی مسئول اداره مشاوره و سلامت روان معاونت آموزشی و مسئولین محترم گروه های کارشناسی مرتبط با موضوع، توسط گروه سلامت نوجوانان و جوانان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، 2اسفند ماه سال 1402، همزمان با ولادت حضرت علی اکبر(ع) و آغاز هفته ملی جوان است. به منظور حساس سازی اجتماعی و معطوف کردن توجه جوانان به امر سلامت خود در خصوص ازدواج و فرزند آوری ، هفته ملی جوان از تاریخ 2 لغایت 8 اسفند ماه با مشارکت ذینفعان درون سازمانی و برون سازمانی برگزار خواهد شد.

در این خصوص سلطانی کارشناس مسئول سلامت جوانان معاونت بهداشتی روز شمار هفته ملی جوان و شرح وظایف تعیین شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را قرائت نموده و سپس پیشنهاداتی در خصوص  برگزاری هفته و  و فعالیتهای در دست اقدام  ارایه نمودند.

در ادامه حاضرین در جلسه، نکته نظرات و چالش¬های موجود را بیان کردند و به بحث و تبادل نظر پرداختند.

از اقداماتی که جهت بزرگداشت این هفته توسط معاونت بهداشتی انجام خواهد شد ؛ می توان به موارد زیر اشاره نمود:

1.    برگزاری مسابقه رادیویی
2.    چاپ و نصب استند و بنر در سطح شهر
3.    ارسال فراخوان برگزاری مسابقه با موضوع : جوان سالم، خانواده سالم و جامعه سالم به ارگانهای سطح شهر و مراکز سلامت
4.    ارایه مشاوره رایگان به جوانان مجرد با رویکرد معیارهای همسر گزینی مناسب وازدواج سالم توسط کارشناسان محترم سلامت روان
5.    ارایه مشاوره رایگان به جوانان متاهل بدون فرزند یا تک فرزند تحت پوشش با رویکرد آسیب های کم فرزندی توسط کارشناسان محترم سلامت روان
6.    ارایه مشاوره رایگان و پیگیری جوانان دارای اختلالات تغذیه ای در جمعیت تحت پوشش مراکز و پایگاهها توسط کارشناسان  محترم تغذیه
7.    ارایه مشاوره رایگان به جوانان مصرف کننده مواد دخانی ، مخدر و الکل
8.    برگزاری جلسات آموزش گروهی با موضوع پیشگیری از مصرف مواد دخانی و مضرات آن و پیشگیری از سوانح  و حوادث جاده ای

• در يکشنبه 29 بهمن 1402