تاریخ : يکشنبه 8 بهمن 1402

کارگاه آگاه سازی درخودکشی درراستای سلامت کارکنان شهرستان مراغه برگزار شد

ضرورت پیشگیری از خودکشی با آگاه سازی کارکنان جهاد کشاورزی وباغداران شهرستان مراغه در سال1402
این جلسه با هدف آگاه سازی واطلاع رسانی به کشاورزان وباغداران با محوریت کارکنان اداره جهاد کشاورزی در دی ماه درمحل اداره متبوع  برگزار گردید.
طی این جلسه آموزشی سرکارخانم نشاط کارشناس روان با اشاره به شناخت علل و روش های پیشگیری از خودکشی بیان کرد: مداخلات چند جانبه برای کنترل این پدیده و آگاه سازی اقشار مختلف مردم مهمترین راه حل جلوگیری از خسارات این پدیده شوم اجتماعی است.برنامه هاي پيشگيری از خودکشی برای افراد کليدی جامعه شامل طیف وسيعی از مداخلات برای جامعه و مراقبين سازمانها است که تماسشان با جمعيت آسيب پذير فرصتی را برای شناسائی افراد در معرض خطر فراهم ميکند و آنها را به سمت ارزيابی و درمان بهتر هدايت ميکند. آموزش، شامل آگاهی از عوامل خطر، تغيير سيا ست برای تشويق افراد برای جستجوی کمک، در دسترس بودن منابع وتلاش برای کاهش استيگمای مرتبط با جستجوی کمک(help seeking )ميباشد.
راین میان به نقش سموم کشاورزی که ازابزار مهم خودکشی خصوصا در روستا می باشد اشاره واصول ایمنی وتوجه به خرید مطمعن-مصرف واصول نگهداری صحیح آموزش داده شد.
درپایان با تاکید بر اقدامات صورت گرفته در این رابطه درسطح شهرستان به سوالات حاضرین پاسخ داده شد.

• در يکشنبه 8 بهمن 1402