Fa
/
En
جمعه 2 آذر 1403
صفحه اصلی
معاونتها و مدیریت ها
معاونت توسعه مدیریت و منابع
معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان
معاونت درمان
معاونت آموزشی،تحقیقات،دانشجویی و فرهنگی
مدیریت غذا و دارو
دانشکدهها
دانشکده پرستاری
مراکز آمورشی و درمانی
بیمارستان شهید دکتر بهشتی
بیمارستان امیرالمومنین(ع)
بیمارستان بوعلی سینا
مجلات دانشکده
مجله سیب سلامت
فصلنامه بهورز
ارتباط با ما
تماس با دانشکده
پرسش و پاسخ
دفترچه تلفن
بیانیه توافق سطح خدمت
نقشه سایت
تاریخ :
يکشنبه 1 بهمن 1402
کد
2182
اول بهمن؛ آغاز پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم در کشور
معاون بهداشتی از آغاز پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم در کشور، با رویکرد مصرف نمک یُداردار تصفیه شده و لبنیات، از اول بهمن ماه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی این پویش با هدف اطلاع رسانی در خصوص نمک تصفیه شده یددار وارتقا دانش آحاد جامعه در خصوص شیر و لبنیات در راستای افزایش مصرف شیر ولبنیات با شعار انتخاب همه : "نمک کم اما تصفیه شده یددار" برای هفته اول و"از کودکی تا پیری، لبنیات دوست سلامتی" برای هفته دوم از تاریخ 1بهمن تا 15 بهمن با همکاری ارگان های بین بخشی از جمله صدا و سیما و آموزش و پرورش، شهرداری، بهزیستی، ارتش، سپاه و نیروی انتظامی...... با هدف اصلاح الگوی مصرف موادغذایی و پیشگیری و کنترل بیماریهای مرتبط با تغذیه برگزار می کند.
✔️ دکتر حق گشایی معاون بهداشت دانشکده در ادامه با عنوان این مطلب که یکی از عوامل خطر عمده فشارخون مصرف نمک زیاد است، افزود: طبق توصیه سازمان بهداشت جهانی، حداکثر مقدار مصرف نمک پنج گرم در روز( معادل یک قاشق چایخوری) است این در حالی است که میزان مصرف نمک ایرانی ها 2تا3 برابر این مقدار برآورد شده است.
دکتر حق گشایی عنوان کرد: توصیه ما این است که استفاده از نمک طعام در غذا و استفاده از نمک در سفره غذا کاهش یابد و همان میزان کم مصرف هم نمک یددار و تصفیه شده باشد.
وی افزود: برخی از نمکهای موجود در بازار تحت عنوان نمک دریا، سنگ نمک، نمک صورتی و…، مجوز سازمان غذا و دارو را ندارد. این نمکها حاوی مقدار زیادی فلزات سنگین بوده و سرطانزا هستند.
مرادیفام کارشناس مسئول بهبود تغذیه، ادامه داد: در مورد لبنیات گاهی اطلاعات غلطی به مردم داده میشود که باید اصلاح شود تا مصرف لبنیات کاهش نیابد. مطالعات نشان میدهد که اگر مصرف لبنیات به اندازه کافی باشد خطر سرطان روده بزرگ کاهش مییابد و در جلوگیری از پوکی استخوان مؤثر است. مردم باید روزانه دو تا سه واحد لبنیات در روز مصرف کنند.
نوشته شده
در
يکشنبه 1 بهمن 1402
برچسب ها
بهبود تغذیه
معاونت بهداشتی
حق گشایی
منوی اصلی
صفحه اصلی معاونت بهداشتی
حوزه معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان
گروه گسترش شبکه و ارتقاء سلامت
گروه سلامت جمعیت و خانواده
گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریها
معرفی مدیر و اعضای گروه
بیماریهای واگیر
بیماریهای غیر واگیر
گروه سلامت محیط و کار
بهداشت محیط
بهداشت حرفه ای
گروه مدیریت و کاهش خطر بلایا
گروه آموزش و ارتقاء سلامت
گروه سلامت روانی،اجتماعی و اعتیاد
سلامت نوجوانان ،جوانان و مدارس
بهداشت دهان و دندان
بهبود تغذیه جامعه
واحد دارویی
آموزشگاه بهورزی
امور آزمایشگاههای بهداشت
مراکز مشاوره
مرکز مشاوره شیر مادر
مرکز مشاوره تغذیه
مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری
مرکز مشاوره ازدواج
دانستنیها
فصلنامه ها
بسته های آموزشی
بیماری کرونا
هر خانه یک پایگاه سلامت
میزخدمت الکترونیک معاونت بهداشت
مسابقه ازدواج آسان
برنامه ملی سلامت خانواده و نظام ارجاع