تاریخ : سه شنبه 12 دي 1402

پیام تبریک معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت ولادت حضرت زهرا و روز زن

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه دکتر الهه حق گشایی به مناسب ولادت حضرت زهرا و روز مادر پیامی صادر کرد.
متن این پیام به شرح ذیل می باشد: بسم الله الرحمن الرحیم
تقویم فرهنگی ایران‌زمین، "بزرگداشت مقام زن و روز مادر" را به اعتبار و افتخارِ زادروزِ فرخنده‌ی فخر زمین و گوهر دین حضرت فاطمه زهرا (س)، ارج می‌نهیم و از این فرصت ارزشمند، برای تکریـم و تجلیـل از جایگاه والای زنان و مادران، در شکل‌دهی و قوام‌بخشی به ارزش‌های بنیادینِ فرهنگی و اجتماعی و پدیداری و پایداریِ بنیان و هویت خانواده ایرانی اسلامی، بهره می‌بریم.

زنان به جهت تأثيرگذاري گسترده در سطوح مختلف جامعه و نقش موثر و سازنده اي که در مقاطع حساس و تأثيرگذار پيروزي انقلاب شکوهمند اسلامي و پس از آن داشته اند همواره در عرصه هاي علمي، فرهنگي، سياسي و اجتماعي خوش درخشيده اند.

اینجانب ضمن عرض تبریک و تهنیت به مناسب فرارسیدن سالروز ولادت حضرت صدیقه کبری سلام‌الله علیها، این عید خجسته را خدمت تمامی ارادتمندان خاندان عصمت و طهارت، بویژه پزشکان ، کارمندان و همکاران خانم و خواهران شاغل در خانواده بزرگ معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه، که نقش بی‌بدیل آنها در سلامت مادران بسیار مهم می باشد تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

دکتر الهه حق گشایی معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه
  • در سه شنبه 12 دي 1402