تاریخ : سه شنبه 12 دي 1402

برگزاری جلسه هماهنگی اجرای تفاهم نامه کشوری فیمابین دفتر آموزش و ارتقای سلامت و دانشگاه فنی و حرفه ای و اجرای برنامه خود مراقبتی سازمانی و تربیت سفیر دانشجو در آموزشکده فنی و حرفه ای شهرستان مراغه

جلسه هماهنگی و هم اندیشی در خصوص اجرای مفاد تفاهم نامه فیمابین وزارت بهداشت ، درمان وآموزش پزشکی با دانشگاه فنی وحرفه ای و اجرای برنامه خود مراقبتی سازمانی و تربیت سفیران سلامت دانشجو در سال تحصیلی ١٤٠۳-١٤٠٢ ،در روز شنبه تاریخ ٠٥/١٠/١٤٠٢ با حضور خانم دکتر حق گشایی معاون محترم بهداشت شهرستان و مسئولین و کارشناسان گروههای کارشناسی ذیربط و نمایندگان آموزشکده فنی و حرفه ای برادران و خواهران توسط واحد آموزش وارتقای سلامت در اتاق معاون محترم بهداشت دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار گردید.
جلسه هماهنگی و هم اندیشی در خصوص اجرای مفاد تفاهم نامه فیمابین وزارت بهداشت ، درمان وآموزش پزشکی با دانشگاه فنی وحرفه ای و اجرای برنامه خود مراقبتی سازمانی و تربیت سفیران سلامت دانشجو در سال تحصیلی ١٤٠۳-١٤٠٢ ،در روز شنبه تاریخ ٠٥/١٠/١٤٠٢ با حضور خانم دکتر حق گشایی معاون محترم بهداشت شهرستان و مسئولین و کارشناسان گروههای کارشناسی ذیربط و نمایندگان آموزشکده فنی و حرفه ای برادران و خواهران باهماهنگی واحد سلامت جوان ونوجوان وتوسط گروه آموزش وارتقای سلامت در اتاق معاون محترم بهداشت دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار گردید.
در این جلسه موارد ذبل مورد بحث و بررسی قرار گرفته و مصوباتی جهت اجرای آنها اخذ شد :
  1. تصمیم گیری در خصوص نحوه ی اجرای تفاهم نامه فیمابین دفتر آموزش و ارتقای سلامت و دانشگاه فنی و حرفه ای و راههای بومی سازی آن و اجرا در شهرستان
  2. اجرای برنامه تربیت سفیران سلامت دانشجو در سال تحصیلی 1403-1402 و تاکید بر ضرورت شناسایی، توانمندسازی و بکارگیری ۱۰% از دانشجویان مشغول به تحصیل به عنوان سفیر سلامت مطابق دستورالعمل های برنامه
  3. اجرای برنامه خود مراقبتی سازمانی در آموزشکده فنی و حرفه ای مراغه
  4. درخواست استفاده از پتانسیل داوطلبین متخصص جهت ارتقا وضعیت سواد سلامتی با موضوعات مختلف با اولویت بحث جوانی جمعیت.
  5. اجرای قانون جوانی جمعیت در بین کارکنان و دانشجویان
  6. برگزاری کلاسهای آموزشی و مشاوره برای دانشجویان.
  7. برگزاری کلاس آموزشی- توجیهی برای اساتید دانشکده در راستای خود مراقبتی سازمانی
  • در سه شنبه 12 دي 1402