تاریخ : چهارشنبه 1 آذر 1402

بازدید از مدارس شهری و روستایی در آذر ماه 1402

بازدید از مدارس شهری و روستایی در آذر ماه 1402با همکاری کارشناسان محترم اداره فرمانداری و و اداره آموزش و پرورش شهرستان مراغه و معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه
با گذشت دوماه ازشروع سال تحصیلی 1403 ـ 1402 ، از مدارس دولتی اعم از شهری و روستایی ( مقطع ابتدایی، متوسطه 1 و 2 ) با همکاری کارشناسان محترم اداره فرمانداری ، اداره آموزش و پرورش و معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه درآذر ماه 1402 بازدید بعمل آمده است ( به تعداد 40 مدرسه) و این بازدید ها همچنان ادامه دارد . هدف از این بازدید ها  بررسی و  پیگیری مشکلات مدارس از نظر سلامت  محیط و ایمنی ، اجرای برنامه پیشگیری از آسیب های اجتماعی و برگزاری طرح نماد می باشد . در بهبود سلامت محیط و ایمنی مدارس ، علاوه برتلاش مسئولین سازمانها و اولیای محترم مدارس، اولیای دانش آموزان و خود دانش آموزان ، نقش بسیار مهمی در بهبود وضعیت و رفع چالشها دارند . امیدواریم در راستای پیشبرد برنامه های شهر سالم و ایمن، شهروندان عزیز مراغه ای جهت رشد و شکوفایی فرزندان دلبندشان در مدارس همکاری بیشتری داشته باشند.

• در چهارشنبه 1 آذر 1402