تاریخ : سه شنبه 12 دي 1402

ویزیت و مراقبت دوره ای سلامت دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه،

ویزیت و مراقبت دوره ای سلامت دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه، سال تحصیلی 1403 ـ1402 درآذرماه 1402 در محل معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پزشکی مراغه انجام گردید.
پیرو جلسه هماهنگی برنامه سلامت دانشجویان در تاریخ نهم آبان ماه،  ویزیت و مراقبت دوره ای سلامت دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه ، سال تحصیلی 1403 ـ1402 در آذر ماه 1402 در محل معاونت آموزشی و پژوهشی  دانشکده علوم پزشکی مراغه  با همکاری آن معاونت و معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی شهرستان مراغه  (با الویت دانشجویان ساکن  شهرستان مراغه) انجام گردید.

در تاریخ های 7ـ6 آذر ماه ،1402 دانشجویان دختر و پسر رشته های پرستاری ، بهداشت عمومی ،  علوم آزمایشگاهی و اتاق عمل و مدیریت خدمات بهداشتی  (با الویت دانشجویان ساکن شهرستان مراغه ) با همکاری کارشناسان محترم معاونت آموزشی، خام اسفندیاری ، خانم احمد زاده در محل اتاق پراتیک ، با استقرار پزشک ( آقای دکتر نصیر وش) ، مراقبین و محترم سلامت مراکز خدمات جامع سلامت و کارشناس سلامت جوانان معاونت بهداشتی مراقبت و ویزیت شدند و اطلاعات این غربالگری و ارزیابی در سامانه ی یکپارچه بهداشت  ( سیب ) بر اساس دستورالعمل های برنامه تحول سلامت ثبت شد.
همچنین در راستای اجرای پویش ملی فشار خون ،کارکنان معاونت آموزشی دانشکده  علوم پزشکی مراغه مورد غربالگری قرار گرفتند.

• در سه شنبه 12 دي 1402