تاریخ : سه شنبه 28 آذر 1402

🔻 پویش ملی غربالگری دیابت و فشار خون بالا در کارخانه توان ساز مراغه اجرا شد

▪️ به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه در راستای اجرای پویش ملی فشار خون پرسنل شرکت توان ساز مورد غربالگری قرار گرفتند.
▪️تیم های سیار معاونت بهداشتی با حضور در واحد تولیدی  فوق توضیحات مشاوره اي لازم در خصوص مشکلات بیماری فشار خون بالا و دیابت را ارائه دادند.

▪️ در این پویش افراد در معرض خطر فشار خون برای پیگیری روند درمان خود به مراکز بهداشتی ودرمانی معرفی می شوند.

▪️ یکی از اهداف این پویش  شناسایی بیماران مبتلا به فشار خون بالا و همینطور آگاهی بخشی در جامعه نسبت به خطرات این بیماری می باشد.
تیم های  سیار معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی  از طریق مراکز بهداشتی و با هماهنگی قبلی، نسبت به غربالگری فشار خون بالا و دیابت افراد شاغل در دستگاه های اجرایی شهرستان در طول این پویش ملی در ادارات حضور خواهند یافت.

▪️ به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه برای شرکت در این پویش، همراه با کارت‌ملی به نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت، پایگاه سلامت یا خانه بهداشت محل سکونت خود مراجعه کنید و از خدمات رایگان غربالگری، آموزشی و مراقبتی بهره‌مند شوید.
  • در سه شنبه 28 آذر 1402