تاریخ : سه شنبه 28 آذر 1402

برگزاری جلسه آموزشی اچ آی وی با رویکردنوین

به گزارش روابط‌عمومی، بر گزاری کارگاه تخصصی ایدز و رفتارهای پر خطر آموزش اچ آی وی با رویکرد نوین و پیشگیری از بیماری اچ آی وی توسط کارشناس مرکز مشاوره بیماری‌های رفتاری با حضور دانش‌آموزان دبیرستان پسرانه پور رستم برگزار شد.
صبح امروز مورخه 27 آذر 1402 کارگاه تخصصی ایدز و رفتارهای پر خطر، با تدریس کارشناس مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری (ناصری) با حضور دانشآموزان و اعضای علاقمند دبیران...، در سالن آموزشی دبیرستان حضور یافته وبا استقبال پرشور و انگیزه بالای دانشآموزان " من هم آزمایش اچ آی وی میدهم" بههمراه با توزیع پمفلت بین دانش آموزان و همچنین معرفی مرکز مشاوره بیماریها رفتاری برگزار شد.

در این جلسه برنامه رویکرد نوین اچ آی وی وراه های انتقال راهکارهای لازم جهت اجرا هر چه بهتر برنامه و پیشگیری از بیماری اچ آی وی و ملزومات نمونهگیری، رپید تست اچ آی وی توضیحات مبسوط داده شد در پایان جلسه. و ضمن آشنایی با خدمات مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری این برنامه فرصتی برای معرفی مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری، وارتقاء خدمات تشخیصی اچ آی وی با مشارکت اجتماعی، پایان ایدز با خدمات پیشگیری، تشخیص، مراقبت و درمان تست تشخیصی اچ آی وی به‌صورت کاملاً " محرمانه و رایگان "در مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری انجام میگیرد. بهامید دنیای عاری از بیماری ایدز،
  • در سه شنبه 28 آذر 1402