تاریخ : جمعه 24 آذر 1402

ارزیابی برنامه شهر سالم مراغه توسط تیم فنی بازدید کننده از وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و مرکز ملی آموزش مدیریت سلامت دانشگاه علوم پزشکی تبریز

در راستای اجرای برنامه شهر سالم و ایمن مراغه ، ارزیابی برنامه توسط تیم فنی بازدید کننده از وزارت بهداشت و مرکز ملی آموزش مدیریت سلامت دانشگاه علوم پزشکی تبریز انجام گرفت از بخش‌های اصلی این بررسی بازدید میدانی چندین طرح سلامت محور در شهرستان مراغه بود ازجمله بازدید از پیگاه سلامت سهند اختصاص داشت.
در راستای اجرای برنامه شهر سالم و ایمن مراغه ، ارزیابی برنامه توسط تیم فنی بازدید کننده از وزارت بهداشت و  مرکز  ملی آموزش مدیریت سلامت دانشگاه علوم پزشکی تبریز انجام گرفت از بخش‌های اصلی این بررسی بازدید میدانی چندین طرح سلامت محور در شهرستان مراغه بود ازجمله بازدید از پایگاه سلامت سهند اختصاص داشت.

این بازدید با حضور دکتر مغیثی مسئول برنامه شهرسالم از دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت و درمان، دکتر تبریزی ریاست محترم مرکز NPMC  دانشگاه علوم پزشکی تبریز وآقای دکترسعادتی ارزیاب برنامه  با معیت جناب آقای دکتر ارجمند ریاست محترم دانشکده علوم پزشکی مراغه به همراه تیم معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه شامل سرکارخانم دکتر حق گشایی، آقای قاسمی مدیر گسترش شبکه های بهداشتی درمانی، سرکار خانم سجودی کارشناس مسئول گروه آموزش و ارتقای سلامت و کارشناسان این گروه انجام گرفت.

در این بازدید شاخص‌های اجرای برنامه‌های گروه آموزش و ارتقا سلامت، برنامه داوطلبین سلامت، برنامه شهر سالم و اطلاع رسانی اجرای برنامه طرح ملی سلامت خانواده و پویش ملی سلامت مورد بررسی قرار گرفت. در این بازدید پس از بازدید فضای قیزیکی پایگاه و بررسی عملی عملکرد همکاران توسط دکتر مغیثی و دکتر تبریزی با چندنفر از داوطلبان سلامت گفتگو انجام گرفت و پیشنهادات ایشان جهت ارتقای سلامت بررسی گردید.مطالبات داوطلبان سلامت در خصوص اختصاص پزشک تمام وقت و داروخانه در مرکز  همچنین ایجاد شبکه ملی داوطلبان سلامت و ایجاد پایگاه اینترنتی بود که قول مساعد جهت بررسی و اقدام از طرف تیم بازدید کننده داده شد.

در انتهای برنامه تیم بازرسی نقطه نظرات همکاران را در خصوص مشکلات موجود جویا شده و از پیشنهادات همکاران استقبال نمودند و رضایت خودشان را از عملکرد همکاران مرکز و معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه و گروه ههای کارشناسی آن ابراز نمودند.

• در جمعه 24 آذر 1402