تاریخ : چهارشنبه 15 آذر 1402

اجرای پویش ملی غربالگری دیابت و فشار خون بالا در ادارات دارایی و شهرداری شهرستان مراغه

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه در راستای اجرای پویش ملی فشار خون پرسنل ادارات دارایی و شهداری شهرستان مورد غربالگری قرار گرفتند. در این پویش افراد در معرض خطر فشار خون برای پیگیری روند درمان خود به مراکز بهداشتی ودرمانی معرفی می شوند
تیم های  سیار معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی  از طریق مراکز بهداشتی و با هماهنگی قبلی، نسبت به غربالگری فشار خون بالا و دیابت افراد شاغل در دستگاه های اجرایی شهرستان در طول این پویش ملی در ادارات حضور خواهند یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه برای شرکت در این پویش، همراه با کارت‌ملی به نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت، پایگاه سلامت یا خانه بهداشت محل سکونت خود مراجعه کنید و از خدمات رایگان غربالگری، آموزشی و مراقبتی بهره‌مند شوید.

• در چهارشنبه 15 آذر 1402