تاریخ : دوشنبه 6 آذر 1402

انجام مشاوره ورپید تست اچ آی وی /ایدز از دانشجویان دانشگاه مراغه

انجام مشاوره ورپید تست اچ آی وی /ایدز از دانشجویان دانشگاه مراغه به مناسبت "کمپین 20-20 روز جهانی ایدز سال 1402 برای سفیران سلامت دانشجویی بر اساس دستور العمل آیین بزرگداشت روز جهانی ایدز ،توسط دانشکده کشاورزی دانشگاه مراغه برگزار گردید ، ونوجوان در محل دانشکده کشاورزی دانشگاه مراغه برگزار گردید .
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، مشاوره ورپید تست اچ آی وی /ایدز از دانشجویان دانشگاه مراغه به مناسبت "کمپین 20-20 روز جهانی ایدز سال 1402در تاریخ 30آبان سال 1402 در محل دانشکده کشاورزی دانشگاه مراغه برگزار گردید .اجرای برنامه پویش" من هم تست اچ آی وی انجام می دهم "رپید تست اچ آی وی ، توسط کارشناس معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ( خانم مفیدی ) وکارشناس مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری (آقای ناصری ) رپید تست اچ آی وی از دانشجویان به تعداد 65 انجام گرفت وپیام کوتاه ونکات کلیدی آشنایی با کنترل ویروس اچ آی وی / ایدز بین دانشجوهای دانشگاه مراغه پخش شد .این برنامه فرصتی برای معرفی مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری و ارتقاء خدمات تشخیص اچ آی وی با مشارکت اجتماعی ، پایان ایدز با خدمات پیشگیری ، تشخیص، مراقبت ودرمان تست تشخیصی اچ آی وی بصورت کاملا" محرمانه ورایگان در مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری انجام می گیرد .

• در دوشنبه 6 آذر 1402