تاریخ : جمعه 3 آذر 1402

جلسه ستاد اجرایی پویش ملی غربالگری فشار خون و دیابت برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، در این جلسه دکتر ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن تاکید بر اهمیت این غربالگری گفت: شناسایی زود هنگام بیماران نقش مهمی در کاهش مرگ و میر و ابتلا بیماری های قلبی و عروقی در کشور دارد و از بروز بسیاری از نارسایی ها و عوارض دیگر در افراد جلوگیری می کند.

دکتر اللهوردی ارجمند افزود: اطلاع رسانی و آموزش  جز مهمترین بخش های این پویش می باشد که تمامی افراد بالای ۱۸ سال در این پویش شرکت نمایند.

وی اذعان کرد: همکاران محترم معاونت بهداشتی و ستاد دانشکده علوم پزشکی باید نهایت تلاش و هماهنگی  خود را  برای اجرای هر چه بهتر این طرح انجام دهند.

در ادامه این جلسه دکتر اسدیان رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های در خصوص اجرای این  پویش در شهرستان گزارشی ارائه دادند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه معاونت بهداشتی این دانشکده در این جلسه در خصوص نحوه اجرای پویش، تجهیزات و نیروی انسانی مورد نیاز برای غربالگری و صدور ابلاغ اعضا اشاره نموده خواستار همکاری سایر معاونت ها در اجرای این پویش شدند.
پویش ملی دیابت و فشارخون بالا از ۲۰ آبان ماه آغاز و تا ۱۵ دی ماه ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت.
  • در جمعه 3 آذر 1402