تاریخ : جمعه 3 آذر 1402

اولین همایش سفیران سلامت دانشجويي براي دانشجويان دانشگاه مراغه برگزار شد

اولين همايش سفيران سلامت دانشجويي در سال 1402 بر اساس دستورالعمل های وزارتی توسط گروه آموزش وارتقاي سلامت معاونت بهداشتي و با هماهنگي گروه سلامت جوان ، نوجوان ومدارس در محل سالن اجتماعات دانشکده کشاورزی دانشگاه مراغه برگزار گرديد.
به گزارش روابط عمومی، در راستاي اجراي برنامه ملي خودمراقبتي و توانمند سازي مردم جهت مراقبت از خود و اطرافيان و در راستای اجرای برنامه سفیران سلامت دانشجو، برنامه آموزشی سفيران سلامت دانشجویی مطابق با سرفصلها و دستورالعمل های وزارتی و با هدف تربیت سفیران سلامت دانشجو روز سه شنبه 30 آبان ماه از ساعت 8 الی 13 و با شرکت 50 نفر از دانشجویان توسط گروه آموزش و ارتقاي سلامت معاونت بهداشتي و با همکاري ساير گروه هاي محترم کارشناسي بویژه گروه سلامت جوان، نوجوان و مدارس، در محل  سالن اجتماعات دانشکده کشاورزی دانشگاه مراغه برگزار گرديد.

در ابتدای برنامه پس از اعلام برنامه و معرفی برنامه سفیران سلامت دانشجو، اهداف برگزاري اين همايش توسط پناهی کارشناس گروه آموزش و ارتقای سلامت ارائه گرديد و پس از اخذ  "پیش آزمون"در بین شرکت کنندگان، مطالب وسرفصلهاي آموزشي اين جلسه شامل:
1-    دخانیات
2-    پیشگیری از حوادث
3-      ازدواج سالم
4-    اچ آی وی / ایدز  - عفونت های آمیزشی
5-      اعتیاد
6-    سلامت روان
7-    تغذیه
توسط کارشناسان محترم گروههاي  سلامت محيط، مدیریت بحران و کاهش خطر بلایا، سلامت روان و پیشگیری از اعتیاد ، بهبود تغذيه و مبحث اچ آی وی، ایدز توسط خانم دکترتبیانی ارائه شد.

در پایان برنامه نیز "پس آزمون" از مطالب آموزش داده شده برگزارگردید. و مقرر گردیدبرای دانشجویان داوطلب کارت سفیر سلامت دانشجویی اعطا شود.

• در جمعه 3 آذر 1402