تاریخ : جمعه 26 آبان 1402

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه؛

شادابی زنان باعث نشاط جامعه و تحکیم بنیان خانواده می‌شود

دکتر الهه حق گشایی معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: زنان نقشی مهمی در جامعه دارند؛ بنابراین سلامت بانوان از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و در تحکیم بنیان خانواده تأثیرگذار است.
به گزارش روابط عمومی، دکتر الهه حق گشایی معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه در همایش پیاده‌روی ویژه بانوان شاغل ادارات که در پارک بانوان کوثر برگزار شد، اظهار کرد: این همایش به مناسبت هفته سلامت بانوان در راستای ارتقای نشاط اجتماعی در سطح جامعه به‌ویژه تحکیم بنیان خانواده برگزار شده است.

وی با اشاره به نقش سلامت زنان در جامعه بیان کرد: زنان نقشی مهمی در جامعه و بخصوص در جوانی جمعیت دارند؛ بنابراین سلامت بانوان در این زمینه با افراد خانواده و جامعه ارتباطی مستقیم دارد.

وی نقش سلامت زنان در خانواده و جامعه را ضروری دانست و توضیح داد: شادابی زنان باعث نشاط و سرزندگی در محیط خانه و جامعه خواهد شد.

گفتنی است؛ در ابتدا ضمن پیاده‌روی بانوان در محیط پارک و انجام نرمش روز مفرح و با نشاطی را رقم زدند
.
در پایان مراسم 5 نفر از بانوان به قید قرعه جوایزی تقدیم شد و با پذیرایی کیک و شیر مراسم اتمام شد.

• در جمعه 26 آبان 1402