تاریخ : جمعه 26 آبان 1402

برگزاری جلسات آموزشی با موضوعات آموزشی امداد و نجات، کمکهای اولیه و پیشگیری از بیماریهای شایع وپویش ملی غربالگری دیابت وفشارخون برای پرسنل نیروی انتظامی شهرستان مراغه در راستای برنامه خودمراقبتی سازمانی و برنامه شهرسالم وایمن مراغه

در راستای اجرای برنامه خودمراقبتی سازمانی و برنامه شهرسالم وایمن مراغه در سال 1402 دوره آموزشی با موضوعات آموزشی امداد و نجات، کمکهای اولیه و پیشگیری از بیماریهای شایع وپویش ملی غربالگری دیابت وفشارخون برای پرسنل نیروی انتظامی شهرستان مراغه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی، در راستای اجرای برنامه خودمراقبتی سازمانی و برنامه شهرسالم وایمن مراغه، جلسه آموزشی با موضوعات آموزشی امداد و نجات، کمکهای اولیه و پیشگیری از بیماریهای شایع  شامل بیماریهای تب مالت، هاری، هپاتیت و آنفلوانزا  و پویش ملی غربالگری دیابت وفشارخون برای پرسنل نیروی انتظامی شهرستان مراغه  در آبان ماه سال 1402برگزار گردید.،

این جلسه به منظور حمایت، تقویت و ترویج سبک زندگی سالم در بین پرسنل نیروی انتظامی و فراهم نمودن زمينه ترویج آموزشها در بین خانواده های ایشان و سایر پرسنل خدوم نیروی انتظامی شهرستان با توجه به رویکرد آموزش همسانان و همچنين بهره گيري از توانمندي این قشر در فرهنگسازي رفتار سالم در جامعه برگزار گردید.

این جلسه با هماهنگی و همکاری گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه و رابط سلامت فرماندهی انتظامی شهرستان مراغه و با ارایه مطالب توسط کارشناسان مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی شهرستان و گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

محتوای آموزشی امداد و نجات و کمکهای اولیه و مبحث احیای پایه شیرخواران شامل اقداماتی است که هنگام وقوع حوادث برای جلوگیری از مرگ، پیشگیری از صدمات و عوارض بعدی، کاهش درد و رنج مصدوم قبل از رسیدن افراد حرفه ای و انتقال مصدوم به مراکز درمانی به عمل می آید. این اقدامات می تواند شامل مواردی ساده مانند: پانسمان زخم و جراحت و یا مواردی مهم دیگری نظیر انجام عملیات احیای قلبی - ریوی و… باشد.
محتوای آموزشی گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریها شامل بیماریهای واگیر نظیر حیوان گزیدگی ، هاری، تب مالت یا بروسلوز، آنفلوانزا ، هپاتیت و بیماریهای غیر واگیر نظیرپیشگیری و کنترل بیماری فشار خون و دیابت به مدعوین محترم ارایه گردید

همچنین با توجه به آغاز پویش ملی غربالگری دیابت وفشارخون آموزش واطلاع رسانی لازم در این زمینه نیز انجام گردید.

انتظار می رود که آموزشها به صورت آبشاری به سایر پرسنل، خانواده ها و سایر اقشار جامعه منتقل شود .

• در جمعه 26 آبان 1402