تاریخ : چهارشنبه 24 آبان 1402

اجرای پویش ملی فشارخون بالا و دیابت در گروه صنعتی کاوه سودا

پویش ملی غربالگری فشارخون بالا و دیابت برای کارکنان شرکت شیشه سازی مراغه (کاوه سودا) در صبح امروز با هدف بیماریابی فشارخون ودیابت ومراقبت بیماران انجام گرفت .
به گزارش روابط عمومی، پیرو مکاتبه انجام گرفته با مدیریت شرکت وجلسه هماهنگی با مدیریت محترم HSE  درمورخه 23/8/1402 غربالگری کارکنان وکارگران در این شرکت با حضور تیم سیاری معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه انجام گرفت . در طی روز اول اجرای برنامه در کارخانه برای100 نفر از کارگران شرکت ، تن سنجی ،اندازه گیری فشارخون ..انجام گردید وپرسشنامه ارسال شده از وزارت بهدالشت ودرمان تکمیل گردید. افراد دارای فشارخون بالا با فرم ارجاع به مراکزخدمات جامع سلامت جهت ویزیت پزشک ارجاع شدند . لازم به توضیح است معاینات این شرکت در طی روزهای آینده برای کلیه پرسنل انجام خواهد گرفت .

• در چهارشنبه 24 آبان 1402