تاریخ : يکشنبه 30 مهر 1402

افتتاح نمایشگاه سلامت روان در کتابخانه عمومی شهرستان مراغه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی؛ نمایشگاه سلامت روان در محل کتابخانه عمومی شهرستان مراغه توسط معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی افتتاح شد.
دکتر حق گشایی در مصاحبه با روابط عمومی بیان کرد: به مناسب بزرگداشت هفته سلامت روان نمایشگاه اطلاع رسانی و آگاهی بخشی با شعار(( سلامت روان مسئولیت فردی و اجتماعی همه ماست )) برگزار گردیده است.
وی افزود: این نمایشگاه با هدف ارتقاء ، افزایش آگاهی و همچنین تغییر و اصلاح نگرش عموم مردم نسبت به مسائل بهداشت روان و آسیب های اجتماعی در محل کتابخانه عمومی در29 مهر ماه با حضور دانش آموزان عزیز برگزار گردید.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان مراغه اظهار کرد: از برنامه های اجرائی این نمایشگاه می توان به دعوت از دانش آموزان مدارس دوره راهنمایی و متوسطه برای بازدید از نمایشگاه، کارگاه ای آموزشی مهارت های زندگی در محل نمایشگاه، خدمات مشاروه روان شناختی برای حاضرین و اطلاع رسانی خدمات سلامت روان در مراکز بهداشتی اشاره کرد.
لازم به ذکر است این نمایشگاه در روز های 29 مهر لغایت 2 آبان از ساعت 10 الی 19 برای بازدید عموم دایر می باشد.

• در يکشنبه 30 مهر 1402