تاریخ : سه شنبه 25 مهر 1402

جلسه شورای ارتقاء سلامت کارکنان معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی؛ جلسه شورای ارتقاء سلامت کارکنان معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه با حضور معاون بهداشتی برگزار شد
در راستای اجرای برنامه خودمراقبتی سازمانی و بسته خدمات پایه سلامت کارکنان در مجموعه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشگی مراغه، دومین جلسه شورای ارتقاء سلامت کارکنان در سال ۱۴۰۲ برگزار گردید این جلسه دردفترمعاونت محترم بهداشتی ورئیس مرکزبهداشت شهرستان دکتر حق گشایی برگزار شد.
درابتدای جلسه دکترحق گشایی درمورد جایگاه سلامت کارکنان درپیشبرد اهداف سازمانی و همچنین اهمیت حفظ سلامت کارکنان در بهره وری سازمانی توضیحات مبسوطی ارائه فرمودند.
درادامه سجودی مسئول واحد آموزش و ارتقای سلامت درخصوص اقدامات انجام یافته قبلی ومصوبات جلسات پیشین در زمینه اجرای بسته خدمات پایه سلامت کارکنان  دولت، چک لیست ها و برنامه های عملیاتی جمع آوری شده ازگروه های کارشناسی معاونت بهداشتی و همچنین ملزومات اجرای برنامه و وظایف واحدهای مختلف درجهت اجرای بهتر بسته مذکور توضیحات لازم را ارائه فرمودند .
در ادامه آقای دکترامیرپور رئیس گروه سلامت محیط و کار  در زمینه ساختارهای لازم وامکانات مورد نیاز جهت اجرای طرح مذکور مسائل لازم را بیان فرمودند وهمچنین سایراعضای کمیته نکته نظرات و پیشنهادات لازم در جهت اجرای بهینه برنامه را بیان فرمودند.
در این جلسه برنامه های خوبی در جهت ارتقا سلامت کارکنان از جمله اختصاص ساعت ورزش برای کارکنان و ارایه خدمات دندانپزشکی سطح اول و دوم به کلیه کارکنان معاونت بهداشتی وخانواده های آنها شامل همسر و فرزندان با پرداخت 30 درصد تعرفه مصوب ابلاغی وزارت بهداشت مصوب شد.
همچنین مقرر گردید در جهت اجرای بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت در ادارات شهرستان از رابطین سلامت ادارات برای هماهنگی بیشتر دعوت به عمل آید.
در انتها مقرر شد کلیه مصوبات جلسه به انضمام برنامه عملیاتی مربوط به اجرای برنامه، جهت اجرا به کلیه مراکز و زیر مجموعه معاونت بهداشتی ابلاغ شود.

• در سه شنبه 25 مهر 1402