تاریخ : شنبه 22 مهر 1402

جلسه هماهنگی گرامیداشت هفته سلامت روان در معاونت بهداشتی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی؛ جلسه هماهنگی چگونگی برگزاری برنامه های گرامیداشت هفته سلامت روان در دفتر معاون بهداشتی برگزار شد.
  در ابتدای جلسه دکتر حق گشایی معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه به بهانه هفته سلامت روان  از18 لغایت 24مهرماه به اهمیت توانمندسازی مردم جامعه خصوصا جوانان با هدف ارتقای سلامت روان خصوصا درشرایط پساکرونا اشاره کردند.ودرراستای ارتباط بین فردی به اهمیت توجه به جنبه های پنهان خشونت کلامی وضرورت توجه به این مقوله مهم پرداختند.
در ادامه آقای جوادی کارشناس مسئول واحد روان معاونت بهداشتی روز شمار هفته سلامت روان و شرح وظایف تعیین شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را قرائت نموده و سپس در خصوص مصوبات جلسه درونبخشی و فعالیتهای مورد انتظار از گروههای ستادی  توضیحاتی ارایه نمودند..
در آخر جلسه،کارشناس مسئولان گروه های معاونت بهداشتی  نظرات و چالش های موجود را بیان کرده و به بحث و تبادل نظر پرداختند.

• در شنبه 22 مهر 1402