تاریخ : چهارشنبه 12 مهر 1402

برنامه مکمل یاری دانش آموزان از اول آبان ماه در تمامی مدارس شهرستان مراغه آغاز خواهد شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی؛ از ابتدای آبان ماه برنامه مکمل یاری در تمامی مدارس شهرستان مراغه شروع و تا پایان سال تحصیلی 1402-1403 ادامه خواهد داشت.
دکتر الهه حق گشایی رئیس مرکز بهداشت شهرستان مراغه ضمن بیان این موضوع خاطر نشان کرد: هماهنگی های لازم در خصوص برنامه مکمل یاری با اداره آموزش و پرورش انجام شده و از ابتدای آبان ماه این برنامه در تمامی مدارس با جدیدت کامل اجرا خواهد شد.
معاون بهداشتی بیان کرد: طبق پیش بینی های صورت گرفته در سال جاری 21 هزار دانش آموز ( دختر و پسر) مکمل ویتامین D3  پنچاه هزار واحد ماهانه یک عدد و همچنین دانش آموزان دختر شهرستان که جمعیتی بالغ بر ده هزار نفر دارند علاوه بر ویتامین D هر هفته یک عدد مکمل فرفولیک دریافت خواهند نمود.
به گفته وی، ویتامین D3 دوشنبه های هفته اول هر ماه و مکمل فرفولیک در روز های سه شنبه هر هفته در مدارس دخترانه بین دانش آموزان توزیع خواهد شد.
وی تصریح کرد: همزمان با اجرای برنامه مکمل یاری، برنامه ایران آکو در چهار مدرسه شهرستان مراغه اجرا خواهد شد که برا اساس این برنامه، کارشناسان تغذیه هر ماه به مدرسه مورد نظر خود مراجعه کرده و دانش آموزان را از نظر چاقی و اضافه وزن بررسی خواهند کرد و  به دانش آموزان دارای اضافه وزن و چاقی رژیم غذایی ارائه کرده و روند درمان آنها را پیگیر خواهند شد.
  • در چهارشنبه 12 مهر 1402