تاریخ : دوشنبه 10 مهر 1402

نواختن زنگ سلامت قلب در مدرسه ابتدائی شهید باستانی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی؛ دکتر الهه حق گشایی به همراه کارشناسان ستاد معاونت بهداشتی به مناسبت روز جهانی قلب و هفته سالمندی با حضور در مدرسه دخترانه شهید باستانی زنگ سلامت قلب را به صدا در آورد.
معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی مراغه بیان کرد: اگر خود مراقبتی را به عنوان یک اصل مهم مورد تاکید قرار دهیم کمک موثری در زمینه ارتقای شاخص های سلامت در شهرستان به عمل آورده ایم که دانش آموزان به عنوان آینده سازان کشور اگر از همین زمان دانش آموزی برنامه های خود مراقبتی را یاد بگیرند و به آن عمل نمایند آینده سالم تری خواهیم داشت.
دکتر حق گشایی در این مراسم صمیمی به آموزش برنامه های خود مراقبتی برای پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی و مراقب از سالمندان پرداخت و از دانش آموزان خواست تا با انتقال این مطالب به خانواده و دوستان خود بتوانند گام موثری برای ارتقائ شاخص های بهداشتی و سلامت عمومی جامعه بردارند.
در حاشیه این برنامه از دانش آموزان منتخب در مسابقه نقاشی هفته جهانی سالمند و روز جهانی قلب تقدیر به عمل آمد.

• در دوشنبه 10 مهر 1402