تاریخ : سه شنبه 4 مهر 1402
کد 2098

دکتر الهه حق گشایی:

رعایت موازین بهداشتی یکی از مهم ترین راه های پیشگیری از ابتلا به بیماری تب مالت است

دکتر الهه حق گشایی معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت شهرستان مراغه در کمیته تب مالت گفت: رعایت موازین بهداشتی اعم از عدم مصرف شیر و جگر خام و عدم تهیه گوشت و مواد لبنی از مراکز تهیه و توضیع غیر بهداشتی از بهترین راه های پیشگیری از ابتلا به بیماری تب مالت می باشد.
در کمیته بیماری تب مالت که در دفتر معاون بهداشت و با حضور کارشناسان معاونت بهداشتی برگزار گردید مقرر شد نظارت و بازرسی های کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای از کشتارگاه های دام، مراکز تهیه و توضیع مواد لبنی و همچنین بستنی فروشی با جدید هر چه بیشتر انجام شود.
در ادامه این جلسه دکتر حق گشایی از تشکیل اکیپ های بازرسی خبر داد و گفت: با هماهنگی های صورت گرفته بازرسی از مراکز تهیه و توضیع مواد لبنی، کشتار گاه های دام و قصابی ها بصورت تیم های متشکل از بازرس بهداشت محیط ، بازرس بهداشت حرفه، نماینده اداره دامپزشکی و اتاق اصناف و کارشناس مبارزه با بیماری ها جهت آموزش بیماری تب مالت به کارکنان این مراکز انجام خواهد شد.
دکتر حق گشایی افزود: با توجه به این که شیوع بیماری تب مالت در مناطق روستایی بیشتر از مناطق شهری می باشد کارشناسان مبارزه با بیماری ها و همچنین بهورزان با حضور در مدارس و کلاس های درس، راه های پیشگیری از این بیماری را از طریق رعایت موازین بهداشتی به دانش آموزان آموزش خواهند داد.
دکتر فائقه اسدیان رئیس گروه پیشگیری از بیماری های معاونت بهداشتی در مصاحبه با روابط عمومی گفت: بیماری تب مالت یک بیماری مشترک بین انسان و دام است که با توجه به  جمعیت بالای دام در شهرستان مراغه این بیماری هر ساله افرادی را درگیر می کند که از بهترین راه های پیشگیری از این بیماری می توان به عدم مصرف شیر و جگر خام ، پنیر محلی  تازه و بستی سنتی اشاره نمود.
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 4 مهر 1402