تاریخ : دوشنبه 20 شهريور 1402
کد 2091

امحاء ۵ تن مواد غذایی فاسد در مراغه

رئیس گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: ۵ تن ماده غذایی فاسد شده در شهرستان امحاء شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه رئیس گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی گفت:  در بازرسی های صورت گرفته در شش ماه گذشته از مراکز عرضه مواد غذايي ۵ تن انواع مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و فاسد کشف و امحا شد.

دکتر امیر پور افزود: در راستای سلامت مردم و نظارت بر مراکز توزیع کننده مواد غذایی سالم، کارشناسان بهداشت محیط به صورت مرتب  از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سطح شهرستان بازید می نمایند.

وی ادامه داد: حفظ سلامت مردم و ارتقای سطح سلامت اولویت اساسی حوزه بهداشت است و با متخلفان بهداشتی که سلامت مردم را تهدید می‌کنند، با جدیت و برابر قانون برخورد می‌شود.

وی در پایان  از مردم خواست ضمن خرید از مراکز و فروشگاه های معتبر، به مشخصات درج شده بر روی کالا از جمله تاریخ تولید، تاریخ انقضا، پروانه ساخت، سیب سلامت، مواد تشکیل دهنده و نشانی محل تولید توجه و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی موارد را به سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اطلاع رسانی کنند.

• در دوشنبه 20 شهريور 1402