تاریخ : دوشنبه 6 شهريور 1402
کد 2078

جلسه آموزشی در راستای تبیین بحران جمعیتی در کشور در منزل یکی از اهالی روستای آهق برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی؛ جلسه آموزشی در راستای تبیین بحران جمعیتی در کشور در منزل یکی از اهالی روستای آهق توسط گروه سلامت خانواده و جوانی جمعیت با همکاری بسیج خوهران برگزار شد.
در این جلسه آموزشی زمانپور کارشناس جوانی جمعیت در خصوص بحران افزایش سالمندی در کشور و نگرانی از آینده جامعه ایران ، راهکار های افزایش جمعیت مطالبی ارائه کرد.
 همچنین وی  در مورد تبعات عدم فرزندآوری ، تک فرزندی ، سقط و عوارض آن برای مادر و جنین توضیح کامل داده و پیشگیری از این دو موضوع را یکی از عوامل موثر در افزایش جمعیت برشمردند و نقش زنان و مادران وپایگاههای بسیج خواهران  راجهت جوان ماندن ایران جوان بسیار مهم و ارزنده ذکر نمود.
در ادامه نیز به سوالات و ابهامات حاضرین در خصوص مطالب مطرح شده بخصوص خدمات درمان نازایی  پاسخ داده شد.

• در دوشنبه 6 شهريور 1402