تاریخ : يکشنبه 5 شهريور 1402
کد 2076

توصیه های بهداشتی برای زائرین اربعین

توصیه های بهداشتی گروه مبارزه با بیماری های معاونت بهداشتی در خصوص بیماری وبا برای زائرین عزیز
برای اینکه در طول سفر به بیماری وبا مبتلا نشویم :
- از مصرف بستنی های سنتی وشیرینی های خامه ای خودداری کنیم .
- از شیرو فراورده های لبنی پاستوریزه استفاده کنیم .
- ازخرید خوراکی از فروشندگان دوره گرد خودداری کنیم .
- مهم : از آب سالم برای شستشو وطبخ مواد غذایی استفاده کنیم .
- مهم : در طول سفر از آب مطمئن استفاده کنیم .
- به تابلو های هشداردهنده ومشخص کننده آب آشامیدنی در پارک ها توجه نماییم .
- ازتهیه سالاد بصورت بهداشتی اطمینان حاصل نموده وسپس مصرف کنیم .
- از میوه ها وسبزیجاتی که با آب سالم شستشو داده شده اند استفاده کنیم .
- مهم : در طول سفر بکرات دست های خود  را با آب وصابون بشوییم .
- مواد غذایی را از دسترس حشرات وجوندگان وسایر حیوانات موذی دورنگه داریم .
- ظروف آشپزی را با آب پاکیزه وسالم شستشو دهیم .
- از آب رودخانه ها برای خوردن استفاده نکنیم هرچند که پاک باشد .ممکن است دارای ناقل
بیماری باشد .
اسهال یکی از علایم بیماری وبا می باشد . درکشورهای همسایه ایران مانند افغانستان وپاکستان این
بیماری وجود دارد با توجه به تردد زائران این کشور ها  بصورت زمینی از مرزهای ایران وبه علت
استفاده مشترک آنها از سرویس های بهداشتی در طول مسیر لازم است بعد از هر بار استفاده از
سرویس ها ، شستشوی دستاها با آب وصابون انجام گیرد . لازم به توضیح است دفع سه بار یا بیشتر
اسهال آبکی روزانه که قوام مدفوع با روزهای دیگر متفاوت باشد اسهال تلقی خواهد شد و لازم است
به پزشک مراجعه گردد.
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 5 شهريور 1402