Fa
/
En
جمعه 18 آبان 1403
صفحه اصلی
معاونتها و مدیریت ها
معاونت توسعه مدیریت و منابع
معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان
معاونت درمان
معاونت آموزشی،تحقیقات،دانشجویی و فرهنگی
مدیریت غذا و دارو
دانشکدهها
دانشکده پرستاری
مراکز آمورشی و درمانی
بیمارستان شهید دکتر بهشتی
بیمارستان امیرالمومنین(ع)
بیمارستان بوعلی سینا
مجلات دانشکده
مجله سیب سلامت
فصلنامه بهورز
ارتباط با ما
تماس با دانشکده
پرسش و پاسخ
دفترچه تلفن
بیانیه توافق سطح خدمت
نقشه سایت
تاریخ :
شنبه 7 مرداد 1402
کد
2062
ارایه مراقبت ها و خدمات نوین بهداشتی به جمعیت عشایری منطقه ییلاقی دامنه های سهند
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی؛ مراقبت ها و خدمات نوین بهداشتی به جمعیت عشایری منطقه ییلاقی دامنه های سهند در دو روز توسط معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ارائه شد.
دکتر الهه حق گشایی معاون بهداشتی ضمن بیان این مطلب افزود: یا اشاره به اینکه براساس اسناد بالادستی ارائه خدمت به جمعیت عشایر (کوچنده) کشور، از طریق آموزش و ترویج بهداشت عمومی، ایجاد دسترسی خدمات بهداشتی درمانی، بیمه و خدمات اجتماعی در مناطق ییلاق، قشلاق و مسیر کوچ از وظایف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می باشد؛ گفت: همزمان با فصل کوچ عشایر و استقرار آنان در دامنه های سهند، تیم های سلامت عشایری معاونت بهداشتی متشکل از پزشک، ماما، کارشناسان بهداشتی و بهورز، به چادرهای عشایری دامنه های سهند مراجعه و مراقبتهای بهداشتی را بر پایه گروههای سنی مشتمل بر کودکان، نوجوانان، جوانان، میانسالان، سالمندان و مادران باردار، ارائه دادند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان مراغه ضمن اشاره به اهمیت رعایت بهداشت فردی و اجتماعی و همچنین غربالگری بیماریها و انجام مشاوره های روان و تغذیه ای در بین جمعیت عشایری با توجه به سیاستهای جمعیتی و فرزند آوری؛ رواج سالمندی و پیر شدن جمعیت کشور را پدیده خطرناک برای اقتصاد و پایداری جامعه و خانوارها عنوان کرد و در این خصوص بر ترویج ازدواج و فرزند آوری بر اساس آموزه های دینی و سیاستهای جمعیتی در بین جمعیت عشایری تاکید کردند.
مهندس قاسمی مدیر گسترش شبکه های بهداشتی درمانی مراغه نیز در حاشیه ارایه خدمات به جمعیت عشایری مستقر در دامنه های سهند افزود هر ساله همزمان با آغاز فصل کوچ عشایر در مناطق ییلاقی سهند، تیم های متعدد سلامت عشایری معاونت بهداشتی مراغه سازماندهی و خدمات بهداشتی درمانی از مسیرهای پنجگانه تردد عشایر کوچنده ارایه می شود. ایشان ضمن اشاره به سختی های ارایه خدمات در دامنه های سهند ؛ خدمت به جمعیت عشایری را مایه افتخار و مباهات دانسته و از اعضای تیم های سلامت اعزامی ؛ مساعدت و همکاری امور عشایر استان و امور عمومی معاونت بهداشتی و سایر همکاران درگیر برنامه علی الخصوص خانم دکتر حق گشایی که در اولین روز مراجعه تیم های سلامت، شخصاً در برنامه حضور فعال و موثر داشتند، قدردانی کرد.
لازم به ذکر است دامنه های جنوب سهند به عنوان منطقه ییلاقی هر ساله از اواخر اردیبهشت تا اوایل شهریور ماه میزبان جمعیتی بالغ بر 1500 نفر از عشایر کوچنده شهرهای استانهای آذربایجانشرقی و آذربایجان غربی می باشد.
به گزارش روابط عمومی یورد حاجی غفار، دو ایل یورد بشیر، یورد فولاد پناهی، ایل آغ باش، یورد حاج علی دره سی ، یورد آغ بلاغ، دو ایل یورد ملا میر علی، یورد دوشابچیلار، دو ایل یورد لشکر میدانی، یورد چووروغ، دو ایل یورد قره ناز و یورد قورا قره مراقبت های بهداشتی دریافت نموده و توسط پزشک ویزیت شدند.
نوشته شده
در
شنبه 7 مرداد 1402
برچسب ها
عشایر دامنه سهند
عشایر غیور سهند
ویزیت عشایر سهند
منوی اصلی
صفحه اصلی معاونت بهداشتی
حوزه معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان
گروه گسترش شبکه و ارتقاء سلامت
گروه سلامت جمعیت و خانواده
گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریها
معرفی مدیر و اعضای گروه
بیماریهای واگیر
بیماریهای غیر واگیر
گروه سلامت محیط و کار
بهداشت محیط
بهداشت حرفه ای
گروه مدیریت و کاهش خطر بلایا
گروه آموزش و ارتقاء سلامت
گروه سلامت روانی،اجتماعی و اعتیاد
سلامت نوجوانان ،جوانان و مدارس
بهداشت دهان و دندان
بهبود تغذیه جامعه
واحد دارویی
آموزشگاه بهورزی
امور آزمایشگاههای بهداشت
مراکز مشاوره
مرکز مشاوره شیر مادر
مرکز مشاوره تغذیه
مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری
مرکز مشاوره ازدواج
دانستنیها
فصلنامه ها
بسته های آموزشی
بیماری کرونا
هر خانه یک پایگاه سلامت
میزخدمت الکترونیک معاونت بهداشت
مسابقه ازدواج آسان
برنامه ملی سلامت خانواده و نظام ارجاع