تاریخ : شنبه 1 اسفند 1394

برگزاری کارگاه آموزشی اصول ارگونومی در صنعت

واحد مهندسی بهداشت حرفه ای معاونت بهداشتی در راستای ارتقاء سطح دانش و مهارت کارشناسان بهداشت حرفه ای ، اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی اصول ارگونومی در صنعت نمود. در این کارگاه آموزشی که در تاریخ 14/11/94 با حضور کلیه کارشناسان بهداشت حرفه ای معاونت بهداشتی و کارشناسان شاغل در کارخانجات تشکیل گردیده بود ، اصول و کلیات ارگونومی در صنعت و راهکارهای کاهش و کنترل بیماریهای اسکلتی – عضلانی مرتبط با کار و همچنین قوانین ، مقررات و دستورالعمل های مربوطه مطرح شد. شایان ذکر است این کارگاه آموزشی قسمتی از برنامه های فوکال پوینت ارگونومی مرکز سلامت محیط و کار بود که توسط آقای مهندس مرتضی جعفری ارائه گردید.
  • در شنبه 1 اسفند 1394