تاریخ : چهارشنبه 21 تير 1402
کد 2048

امضاء تفاهم نامه بین معاونت بهداشتی و کتابخانه عمومی شهرستان مراغه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی؛ تفاهم نامه ای بین معاونت بهداشتی دانشکده با کتابخانه عمومی شهرستان مراغه در تاریخ 1402/03/28 امضاء شد.
دکتر الهه حق گشایی معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: با عنایت به فرمایشات مقام معظم رهبری ( مدظله العالی) مبنی بر لزوم فراهم نمودن بستر مطالعه برای عموم مردم و تولید و افزایش معلومات عمومی و اطلاعات سلامت در بین اقشار جامعه، تفاهم نامه ای فی ما بین معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه و اداره کتابخانه عمومی شهرستان مراغه در تاریخ 1402/03/28 منعقد شد.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان مراغه افزود: مدت اجرای این تفاهم نامه به مدت یک سال و تا تاریخ 1403/03/28 بوده و در صورت موفقیت طرح و رضایت طرفین مدت مورد توافق قابل تمدید خواهد بود.
لازم به توضیح است یراساس این تفاهم نامه کتابخانه عمومی شهرستان مراغه از کارشناسان معاونت بهداشتی و منابع علمی از جمله  کتاب های موجود در معاونت بهداشتی در راستای ارائه بهتر خدمات به همشریان و افزایش سواد بهداشتی آنان بهرمند شود.
  • در چهارشنبه 21 تير 1402