تاریخ : دوشنبه 19 تير 1402
کد 2047

کارگاه آموزشی خدمات تشخیص و مراقبت از اختلالات مصرف دخانیات و الکل برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی؛ کارگاه آموزشی خدمات تشخیص و مراقبت از اختلالات مصرف دخانیات و الکل ویژه کارشناسان سلامت روان در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی:
کارگاه آموزشی خدمات تشخیص و مراقبت از اختلالات مصرف دخانیات ، الکل و مواد با هدف توانمند سازی کارشناسان سلامت روان مراکز خدمات جامع سلامت درراستای بهبود خدمات این حوزه طی ماههای خرداد وتیر برگزار شد.
 در این جلسه  آموزشی مباحثی در زمینه خدمات پیشگیری نظام مراقبت های بهداشتی اولیه شامل : شناسایی ، تشخیص ، مراقبت و پیگیری افراد درگیر اختلالات مصرف دخانیات ،الکل و مواد مخدر به کارشناسان سلامت روان آموزش داده شد.
این کارگاه بصورت دوره ای و همزمان با کلیه دانشگاه های سراسر کشور تا پایان آبان ماه سال جاری با زمانبندی ماهانه  برگزار خواهد شد.
در این جلسه شاخصهای وزارتی در سال1402 تبیین شده به سوالات همکاران پاسخ داده شد.
  • در دوشنبه 19 تير 1402