تاریخ : چهارشنبه 7 تير 1402
کد 2039

پیام های بهداشتی برای عید سعید قربان

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی؛ گروه مبارزه با بیماری های معاونت بهداشتی در پیامی ضمن تبریک عید قربان یاد آور یک سری نکات بهداشتی برای عید قربان شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی متن پیام به شرح زیر است:
 ضمن تبریک عید سعید قربان خدمت مردم شریف شهرستان مراغه به منظور پیشگیری از بروز وشیوع بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان،خواهشمند است موارد ذیل در خصوص خرید و ذبح دام و نگهداری گوشت آن مورد توجه قرار گیرد:    
      
1)از خرید دام زنده و یا گوشتهایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه می شوند خودداری شود.
2)دام زنده را از میادین عرضه مجاز تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنند. 
3)ذبح دام را صرفا در کشتارگاه ها تحت نظارت ادارات کل دامپزشکی انجام دهند و به هیچ عنوان دام را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنند.     
4)افرادی که به ذبح دام مشغول هستند باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه ولباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح ضد عفونی کنند و همچنین خونابه ها نیز به طریق بهداشتی دفع شود.             
5)به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است ذبح و مصرف نکنند.                             
6)گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل 24 ساعت در دمای 4 درجه سانتیگراد در یخچال قرار داده شود.        
7)جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از 48 ساعت نگهداری در دمای 4 درجه سانتیگراد،مصرف شود.
 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 7 تير 1402