تاریخ : چهارشنبه 31 خرداد 1402
کد 2030

جلسه هم اندیشی هفته ملی ازدواج برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی؛جلسه هم اندیشی، در خصوص چگونگی برگزاری هفته ملی ازدواج در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
دکتر حق گشایی معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: روز 30خرداد ماه سال جاری(1402) و اول ذی الحجه سالروز پیوند آسمانی بزرگ ‌مرد تاریخ حضرت علی (ع) و اسوه زنان عالم حضرت فاطمه زهرا(س) و امتداد نسل پاک پیامبر بر مبنای وعده الهی «انا اعطیناک الکوثر»، اتفاقی بزرگ ، پر برکت و آموزنده در تاریخ اسلام است.
 رئیس مرکز بهداشت شهرستان مراغه افزود: به منظور ترویج ازدواج آسان در جوانان و بر مبنای سیاستهای ابلاغی جمعیت، هفته ازدواج از تاریخ 31 خرداد ماه لغایت 4 تیر ماه با مشارکت ذینفعان درون سازمانی و برون سازمانی برگزار خواهد شد.
در ادامه سلطانی کارشناس مسئول گروه سلامت جوانان معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه: روز شمار هفته ازدواج و شرح وظایف تعیین شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را قرائت نموده و سپس در خصوص مصوبات جلسه برونبخشی شهرستان و فعالیتهای در دست اقدام توضیحاتی ارایه نمودند.
در اآخر جلسه: کارشناس مسئولان گروه های معاونت بهداشتی  نظرات و چالش های موجود را بیان کرده و به بحث و تبادل نظر پرداختند.
  • در چهارشنبه 31 خرداد 1402