تاریخ : چهارشنبه 17 خرداد 1402
کد 2025

بازدید دکتر اسمعیل زاده ؛ مدیر کل دفتر بهبود تغذیه از معاونت بهداشتی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی؛ دکتر اسمعیل زاده ؛ مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وعضو هیات بورد گروه آموزشی تغذیه وزارت بهداشت از معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه بازدید کرد.
دکتر اسمعیل زاده در کنار بازدید ازظرفیت های دانشکده علوم پزشکی مراغه در خصوص تاسیس مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته تغذیه بالینی، روند اجرای فرایندهای بهبود تغذیه معاونت بهداشتی نیز بررسی نمود.
 مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت؛ روند اجرای برنامه های بهبود تغذیه معاونت بهداشتی را هماهنگ با سیاست های دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت قلمداد کرد واز فعالیت های ارزنده  وعملکرد گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی تقدیر کرد.
در ادامه وی بعد از بررسی و پایش شاخص های مربوط به اجرای برنامه های تغذیه سالم و باتوجه به رشد چشمگیر این شاخص ها نسبت به سال های گذشته از  تلاش ها و زحمات رئیس مرکز بهداشت شهرستان مراغه، دکتر حق گشایی تشکر کرد.
  • در چهارشنبه 17 خرداد 1402