تاریخ : يکشنبه 24 ارديبهشت 1402
کد 2011

ویزیت رایگان دندانپزشکی در مدارس استثنایی مراغه

با حضور تیم سیار دانشکده علوم پزشکی مراغه، طرح ویزیت رایگان دندانپزشکی در مدارس استثنایی این شهرستان اجرا شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: در طول یک هفته برگزاری این طرح برای ۱۵۰ دانش آموز در چهار مدرسه استثنایی خدمات ویزیت و کشیدن دندان ارائه شد.
دکتر حق گشایی افزود: ۲ دندانپزشک به همراه ۲ تکنسین در این خدمت جهادی مشارکت کردند.

وی اضافه کرد: فعالیت تیم سیار دندانپزشکی دانشکده علوم پزشکی مراغه از ۶ سال پیش آغاز شده و خدمات آن در مناطق محروم، مدارس و مراکزنگهداری معلولان رایگان است.

مسئول بسیج جامعه پزشکی مراغه نیز گفت: در این طرح با حضور پزشک در مدارس استثنایی برای دانش آموزان خدمات ویزیت و داروی رایگان ارائه شد خانم رستمی افزود: بسیج جامعه پزشکی شهرستان از ابتدای امسال در قالب اردو‌های جهادی و ویزیت رایگان چندین نوبت در خدمت شهروندان و دانش آموزان بوده اند.
  • در يکشنبه 24 ارديبهشت 1402